Новини

ВОЛОДИМИРУ КОТЛЯРУ – 60! З ЮВІЛЕЄМ, ПРЕЗИДЕНТЕ!

У понеділок, 13 березня, президент ФК «ХІТ» (Київ) Володимир Котляр святкує Ювілей – 60 років!

Велика і дружня родина нашого клубу та компанії «Еней» щиро вітають Володимира Анатолійовича з цією визначною датою, пригадуючи тернистий шлях «ХІТа» починаючи з 2006-го року. Саме в цей рік співробітники компанії «Еней» об’єдналися в футбольну команду, яка невдовзі перетворилася у столичну міні-футбольну команду «ХІТ».

А далі були виступи в Чемпіонаті Києва з футзалу, перемога у Всеукраїнському фіналі аматорських команд, а починаючи з 2011-го команда заявляється у розіграш Кубку України з футзалу. У 2015 та 2016 «ХІТ» двічі стає переможцем Першої ліги Чемпіонату України, і наступного сезону крокує в Екстра-лігу, а до цього «ХІТ» ставав чемпіоном Києва та України у пляжному футболі.

У 2017 році наша команда виграє Суперкубок України з футзалу у яскравому матчі проти херсонського «Продексіма» 3-1. А ще були бронзові та срібні комплекти нагород в Екстра-лізі. Наразі наша філософія – перемога в кожному матчі, і в кожному турнірі, в якому ми беремо участь. І це завдання нашого президента.

Від щирого серця вітаємо Володимира Анатолійовича з його святом, віримо в Збройні Сили України, і разом йдемо до трофеїв. З Ювілеєм, президенте!

Яндекс.Метрика