Новини

ЗБІРНА ГОТУЄТЬСЯ ДО НІДЕРЛАНДІВ. «ХІТ» ГОТУЄТЬСЯ ДО ВОЯЖУ В РІВНЕ

Поки збірна України готується закрити Основний раунд європейської кваліфікації до ЧС-2024 (8 березня гра Нідерланди – Україна), «ХІТ» без своїх збірників цього тижня буде готуватися до вояжу в Рівне, де найближчими вихідними проведе одразу два матчі чемпіонату проти команди «Кардинал-Рівнестандарт» (збірники «ХІТа» прибудуть одразу в Рівне).

У суботу, 11 березня, запланований поєдинок 2-го туру IV етапу VBET Екстра-ліги «Кардинал-Рівнестандарт» – «ХІТ», а наступного дня, у неділю 12 березня, команди зіграють перенесений матч 2-го туру ІІ етапу. Ця гра повинна була пройти у Києві 21 грудня минулого року, але була перенесена через масштабну повітряну тривогу – тепер клуби домовилися зіграти її у Рівному, наступного дня після першої зустрічі.

Нагадаємо, «ХІТ» наразі лідирує у групі «Центр», випереджаючи МСК «Харків» на 9 очок (при одній грі в запасі). «Кардинал-Рівнестандарт» посідає третю сходинку в групі «Захід» – рівненська команда набрала 22 очки, відстаючи від «Енергії» на 14 залікових балів, і випереджаючи «in.IT» та «Сокіл» на 9 очок.

Будемо тримати вболівальників у курсі підготовки «ХІТа» до матчів проти рівнян.

Лев ГАЛУШКО, пресслужба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика