Новини

«ХІТ» 3-2 «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»: ВОЛЬОВА ДОМАШНЯ ПЕРЕМОГА

У 4-му турі ІІІ-го етапу VBET Екстра-ліги наш «ХІТ» здобув важку вольову перемогу над командою «Черкасиобленерго» 3-2.

Попередні очні зустрічі проти черкаських суперників наші вигравали впевнено 5-0 та 4-0, але у звітному поєдинку довгий час ніяк не могли реалізувати свої моменти. М’яч вперто не бажав залітати у ворота гостей, більш того, саме гравці «Черкасиобленерго» відкрили рахунок. На 17-ій хвилині Максим Скоров після розіграшу кутового розібрався в ситуації на нашому п’ятаку та відправив м’яч у дев’ятку воріт, 0-1.

Наші продовжували шукати ключі до воріт і за секунду до завершення першого тайму Сергій Журба після подачі з кута від Руслана Шеремети нарешті розпечатав раму Ярослава Іщенка, 1-1.

По перерві гості вийшли зарядженими на продовження боротьби і вже на другій хвилині знову вийшли вперед після удару Сергія Дєдова, 1-2.

Столичні продовжували тиснути, а тренерський штаб «ХІТа» робив заміни у четвірках, даючи ігровий час всім гравцям у заявці. У цей час нашу команду виручив голкіпер Олександр Кравець, який пару разів врятував ворота після проривів гостьових гравців сам на сам. А роль лідера взяв на себе Євгеній Жук. На 31-ій хвилині наш форвард після діагоналі від Олександра Ліфера забив трудовий гол з розвороту (м’яч покотився поміж ніг і захиснику, і голкіперу). А за півтори хвилини Жук вже виступив асистентом, коли переможний гол провів Ігор Чернявський, 3-2!

Окрім переможних результативних дій Жука, відзначимо що це був 14-ий забитий м’яч Євгенія у чемпіонаті, і він продовжує лідирувати в гонці бомбардирів Екстра-ліги. У найближчого переслідувача Артема Фаренюка з «Урагана» 12 м’ячів.

«ХІТ» після цієї перемоги набирає 38 очок в таблиці групи «Центр» та утримує впевнене лідерство. Наступна гра – за тиждень у гостях проти «Рятувальника».

Яндекс.Метрика