Новини

«ХІТ» 1-3 МСК «ХАРКІВ»: ПЕРША ПОРАЗКА В СЕЗОНІ

У матчі 1-го туру ІІІ етапу VBET Екстра-ліги 22/23 «ХІТ» зазнав першої поразки в сезоні, поступившись вдома команді МСК «Харків» з рахунком 1-3.

Гра не пішла у наших із самого початку – після парочки невикористаних моментів ми пропустили подвійний нокдаун від гостей. На 5-ій хвилині Антон Стадник після прострілу Юрія Сагайдачного відкрив рахунок, а за дві хвилини Віктор Федосюк переграв Ігоря Чернявського на правому фланзі та здорово пробив у дев’ятку воріт Олександра Кравця – 0:2!

Після цього у столичних була суттєва позиційна перевага, але вона не трансформувалася у забиті м’ячі. Найреальніший шанс забити був у Володимира Поночовного – голкіпер харків’ян Павло Чабанов (який взагалі провів дуже якісний поєдинок) помилився і покотив м’яч прямо на Поночовного. Володимир пробив з розвороту у порожні ворота, але влучив у стійку.

У другому таймі характер гри не змінився. Наші володіли великою територіальною перевагою, а гості дуже грамотно захищались. Головне – хлопці Олега Лук’яненка не використали купу гольових можливостей. За що і були покарані наприкінці поєдинку Дмитром Бондарем.

Одразу Дмитро «на радощах» привіз шостий фол своєї команди, а Ігор Чернявський класним ударом реалізував дабл-пенальті. Проте, на більші здобутки киянам вже не залишалося часу.

«ХІТ» поступається 1-3, але продовжує лідирувати в турнірній таблиці групи «Центр». У наших залишилося 29 очок та дві перенесені гри в запасі. МСК «Харків» набрав 27 очок та посідає другу сходинку. В наступному, другому турі ІІІ етапу за тиждень на вболівальників чекає столичне дербі – «CLUST» прийматиме «ХІТ».

Чемпіонат України з футзалу 2022/2023. VBET Екстра-ліга, група «Центр», 1 тур ІІІ етапу.
Київ, СК “ЦСК ЗСУ”, СБ 21.01.2023

«ХІТ» (Київ) МСК «Харків» (Харків) – 1:3 (0:2)
Голи:
 І.Чернявський (39) – А.Стадник (5), В.Федосюк (7), Д. Бондар (39)

«ХІТ»: О.Кравець (О.Сухов, 8) – В.Поночовний, І.Салтанов, І.Чернявський, Є.Жук – М.Літвінов, О.Педяш, С.Журба, О.Школьний – В.Завертаний, Р.Шеремета, О.Ліфер, О.Сметаненко
Головний тренер – Олег Лук’яненко

МСК «Харків»: П.Чабанов – Д,Овсянніков, А.Стадник, Т.Рибак, О. Іванов – Е.Нагорний, Ю.Сагайдачний, В.Федосюк, Д.Крюков – В.Корженко, Д. Бондар, В.Васильєв, В.Сорокін; Д.Бутов
Граючий тренер – Денис Овсянніков

Попередження: І.Чернявський (38) – Д. Бондар (39) 

Яндекс.Метрика