Новини

ПЕРЕНЕСЕНИЙ МАТЧ «ХІТ» – «КАРДИНАЛ-РІВНЕСТАНДАРТ»: ГРАЄМО У СЕРЕДУ

Проведення перенесеного матчу 2-го туру ІІ етапу VBET Екстра-ліги «ХІТ» – «Кардинал-Рівнестандарт» заплановано на середу, 21 грудня. Стартовий свисток – о 13-00, якщо не буде повітряної тривоги. Нагадаємо, що матч 3-го туру «Сокіл» – «ХІТ» не відбувся як раз через масштабну повітряну тривогу, яка була по всій території України. Доречі, хмельницька команда через переноси провела найменшу кількість матчів серед усіх – лише шість. У «ХІТа» дев’ять зіграних поєдинків, а наприклад у МСК «Харків» та «in.IT» (Львів) – 12. Наш найближчий суперник – «Кардинал-Рівнестандарт» також має «недобір» у проведених поєдинках, у рівненської команди тільки 8 зіграних матчів. Наразі у хлопців граючого тренера Олександра Бондаря – 11 набраних очок (3 перемоги, 2 нічиї, 3 поразки), а різниця м’ячів – 20:16.

Звертає увагу їхній крайній поєдинок у чемпіонаті – минулої суботи кардинали несподівано поступилися вдома аутсайдерам групи «Центр» з команди «Рятувальник» 1-2. Рівняни за нічийного рахунку 1-1 пішли грати з п’ятим польовим, проте за 23 секунди до фінального свистка пропустили у свої порожні ворота.

Будемо сподіватися, що поточна ситуація в країні дозволить командам провести зустріч 2-го туру «ХІТ» – «Кардинал-Рівнестандарт», а ми знову вдячні Збройним силам України та нашим силам Протиповітряної оборони за те, що вони дають змогу в умовах війни проводити чемпіонат України.

Віримо в ЗСУ і Слава нашій Нації!

Яндекс.Метрика