Новини

«СОКІЛ» – «ХІТ»: У СУБОТУ – ТРИНАДЦЯТА ОСОБИСТА ЗУСТРІЧ В ІСТОРІЇ

У суботу, 17 грудня, в Хмельницькому пройде матч 3-го туру ІІ етапу VBET Екстра-ліги, я якому «Сокіл» прийме наш «ХІТ», і це буде 13-та особиста зустріч команд в офіційних поєдинках (ще були дві контрольні товариські зустрічі). Нагадаємо, що кияни та хмельничани жодного разу не пересікалися у кубкових турнірах – ані у Кубку України, ані у Кубку ліги, всі особисті зустрічі були зіграні в рамках Екстра-ліги.

Щодо статистики –  то за дванадцять офіційних очних матчів у «ХІТа» у підсумку 11 перемог та одна нічия із різницею забитих/пропущених м’ячів 61-14.

Особливо яскравим поєдинком між командами можна вважати той, що відбувся рік тому – в рамках 14-го туру Екстра-ліги сезону 2021/2022 «ХІТ» просто розтрощив захист соколів і переграв гостей з рахунком 14:2! Автори голів – Олександр Школьний (2′,10′,25′), Євген Сірий (3′), Ярослав Лебідь (8′), Олександр Педяш (8′,12′,27′,39′,39′), Ігор Чернявський (12′,35′-з пенальті), Олександр Ліфер (18′), Микола Кібиш (19′) – Вадим Данилюк (23′), Максим Стрельцов (29′).

Таким чином, хлопці Олега Лук’яненка встановили рекорд клубу, вперше забивши суперникам по вищому українському дивізіону аж 14 м’ячів.

Тепер на команди чекає тринадцята очна зустріч, і кому пощастить більше – дізнаємося вже найближчої суботи. Хмельницька команда, беззаперечно, пам’ятає про минулорічний розгром, і про те, що в особистих зустрічах (офіційних) ще не здобуто жодної перемоги над нашою командою (є одна в товариському матчі).

Тому мотивація у господарів буде найвищою, хоча і мотивація «ХІТа» буде не меншою – продовжити переможну ходу, яка складає вже вісім матчів поспіль. Немає жодної причини переривати цю серію.

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»   

Яндекс.Метрика