Новини

«УРАГАН» – «ХІТ» – 2:3! ПЕРЕМОГА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ!

У 1-му турі ІІ етапу VBET Екстра-ліги 22/23 наш “ХІТ” у гостях переграв івано-франківський “Ураган” 3:2, і це була перша поразка драконів у нинішньому сезоні!

У наших відзначилися Євген Жук (після розіграшу штрафного), Влад Завертаний (після розіграшу кутового), а переможний гол на рахунку Ігоря Чернявського, який гарматним пострілом поцілив у дев’ятку воріт Юрія Савенка! Відмітимо і Євгена Сірого, на рахунку якого дві гольові передачі!

Щодо подій у грі: господарі відкрили рахунок на 6-ій хвилині – Артем Фаренюк після перехоплення втік у контратаку та пробив під стійку воріт Олександра Сухова – 1:0.

Проте, за дві хвилини Микола Микитюк грубо сфолив проти Ігоря Чернявського і наша перша четвірка покарала за це: Євген Сірий прострілив зі штрафного, а Євген Жук переправив м’яч у сітку – 1:1. А ще за шість хвилин Сірий зробив навіс з кутового, а Влад Завертаний красивим ударом зльоту вивів нашу команду вперед!

На початку другої половини у франківців було два гольові моменти, але за “ХІТ” двічі зіграла поперечина воріт. Все ж таки на 36-ій хвилині Михайло Грицина опинився самотнім перед карним майданчиком столичних і зрівняв результат – 2:2. А перемогу нашій команді приніс потужний удар Ігоря Чернявського у “дев’ять”, після того, як Ігор забрав м’яч у Микитюка. За хвилину кеп “Урагану” був вилучений за дві жовті картки, і наші могли навіть збільшити перевагу, проте не забили у грі “чотири на три”, а потім зберегли переможний результат – 3:2!

У турнірній таблиці групи “Центр” “ХІТ” набрав 25 очок та продовжує впевнено лідирувати. За тиждень хлопці Олега Лук’яненка в Києві прийматимуть “Кардинал-Рівнестандарт”, а поки святкуємо красиву перемогу над франківцями!

Чемпіонат України з футзалу 2022/2023. VBET Екстра-ліга. ІІ етап, 1 тур
СК “КФВ”, Івано-Франківськ. 03.12.2022; 17-00

“Ураган” (Івано-Франківськ) – “ХІТ” (Київ) – 2:3 (1:2)
Голи: Микитюк (6), Мих. Грицина (36) – Жук (8), Завертаний (14), Чернявський (37)

Ураган”: Савенко (в) – Микитюк (к), Фаренюк, Корсун, Швед – Мик. Грицина, Мих. Грицина, Абакшин, Моспан, Терентьєв, Дичук, Масевич – Хомяк (в), Гордієвич (в)
Головний тренер – Максим Павленко

“ХІТ”: Сухов (в) – Сірий, Чернявський, Жук, Поночовний – Ліфер, Журба (к), Літвінов, Шеремета, Школьний, Завертаний – Кравець (в)
Головний тренер – Олег Лук’яненко

Попередження: Микитюк (8) – Поночовний (39)
Вилучення: Микитюк (37, друге попередження)

Яндекс.Метрика