Новини

«УРАГАН» – «ХІТ»: ЧЕКАЄМО НА ЮВІЛЕЙНУ, ТРИДЦЯТУ ЗУСТРІЧ В ІСТОРІЇ

У суботу, 3-го грудня в Івано-Франківську пройде центральний поєдинок 1 туру другого етапу VBET Екстра-ліги сезону 2022/2023, в якому «Ураган» зіграє проти нашого «ХІТа». І це буде ювілейний, 30-ий за ліком офіційний матч між цими командами.

Доречі, у цьому році виповнюється рівно десять років з моменту першої зустрічі на рівні клубів «ХІТа» і «Урагана». Адже у 2012-му відбувся поєдинок у Кубку України, в якому «ХІТ» (тоді ще був аматорським колективом) зіграв з командою «Ураган-2».

А перша очна зустріч між «ХІТом» і першою командою «Урагана» відбулася знову ж таки у Кубку України (1/8-а фіналу), на початку 2015-го року (сезон 2014/2015), коли «ХІТ» ще виступав у Першій лізі. Не зважаючи на статус першолігової команди, «ХІТ» переграв у Києві «Ураган» з рахунком 4:2 і вийшов у чвертьфінал турніру.

Остання особиста зустріч на паркеті між цими командами відбулася 12 лютого цього року – в рамках 19-го туру регулярного чемпіонату 21/22 Дракони переграли столичних з рахунком 3:1. Тож, напередодні завтрашнього матчу нинішнього сезону констатуємо таку статистику – у франківців 12 перемог, у наших хлопців 10, і також було зафіксовано сім нічийних результатів. Цікавинки додає і той факт, що проти «Урагану» завтра зіграють гравці, які у минулому виступали за команду Максима Павленка – Владислав Завертаний та Руслан Шеремета.

Хто здобуде перемогу в ювілейній, тридцятій очній зустрічі? Чи може буде бойова нічия? Дізнаємося вже завтра! Вмикаємо пряму трансляцію поєдинку «Ураган» – «ХІТ» у суботу, 3 грудня о 17-00 та разом вболіваємо за «ХІТ»!

Лев Галушко, прес-служба ФК “ХІТ”

Посилання на трансляцію:

Яндекс.Метрика