Новини

З «УРАГАНОМ» ЗІГРАЄМО О 17-00!

У VBET Екстра-лізі найближчими вихідними стартує другий етап чемпіонату 2022/2023, в якому команди групи «Центр» будуть зустрічатися з командами зони «Захід».

Поєдинки 1 туру ІІ етапу:

«Кардинал-Рівнестандарт» – МСК «Харків»

«Енергія» – «Рятувальник»

«іn.IT» – «Черкасиобленерго»

НФК «Ураган» – «ХІТ»

«Сокіл» – «CLUST»

Центральним у першому турі другого етапу буде поєдинок в Івано-Франківську, де «Ураган» у суботу (3 грудня) прийме наш «ХІТ». Звертаємо увагу вболівальників, що початок матчу запланований на 17-ту годину – трохи незвичний час для матчів Екстра-ліги. Все через те, що раніше домашній майданчик франківців буде зайнятий. 

Доречі, довгоочікувана зустріч лідерів українського футзалу буде ювілейною – тридцятою в історії, і про це ми зробимо окремий матеріал на нашому сайті. А поки згадаємо, що востаннє «Ураган» та «ХІТ» грали між собою 12 лютого цього року – за два тижні до початку повномасштабного вторгнення російських терористичних сил в Україну, через яке минулий сезон не був завершений. В тому матчі «Ураган» переміг «ХІТ» 3-1 і випередив нашу команду в турнірній таблиці. І пригадаємо, що тоді в Івано-Франківськ не поїхав головний тренер Євген Ривкін, у якого виявився позитивний тест на Ковід.

Франківці та кияни на футзальному паркеті не бачилися більше дев’яти місяців, а Дракони тільки-но завершили виступи в Елітному раунді Ліги Чемпіонів. Команда Максима Павленка поступилася у ключовому матчі групи португальському «Спортінгу» 2-4, що не дозволило пробитися до «Фіналу чотирьох». Проте, франківці вперше здобули дві перемоги в Елітному раунді єврокубка і тим самим показали найкращий результат у власній історії. 

Тож, з нетерпінням чекаємо на нову зустріч «Урагана» та «ХІТа», яка запланована на суботу, 3 грудня, на 17-00 (якщо не буде повітряної тривоги). Готуємося на безкомпромісної боротьби!

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

Фото – прес-служба НФК «Ураган»

Яндекс.Метрика