Новини

У 9 ТУРІ «ХІТ» ЗІГРАЄ У ГОСТЯХ ПРОТИ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»

Не зважаючи не варварські обстріли рашистами українською критичної інфраструктури, українці тримаються! А найближчими вихідними заплановані матчі 9-го туру VBET Екстра-ліги сезону 2022/2023 у групах «Центр» та «Захід». У нашій, центральній, зоні «ХІТ» зіграє у суботу, 19 листопада, у гостях проти команди «Черкасиобленерго».

Наразі наші хлопці посідають першу сходинку в турнірній таблиці своєї зони, набравши 16 очок після шести поєдинків; а черкаська команда має в активі чотири бали. Пригадаємо, що у зустрічі першого кола, яка відбулася у Києві 1 жовтня, столичні розбили новачків Екстра-ліги з рахунком 5:0. Тоді у наших забивали Максим Літвінов, Влад Завертаний, Руслан Шеремета, Олександр Сметаненко та Олександр Школьний.

Зустріч 9-го туру «Черкасиобленерго»«ХІТ» стартує у Черкасах о 14:00 (якщо не буде повітряної тривоги) – тож, вмикаємо трансляцію цього матчу на нашому сайті або на Ютуб-каналі АФУ у суботу, 19 числа та вболіваємо за «ХІТ» разом! В іншому запланованому поєдинку цього туру в групі «Центр» «Рятувальник» прийме «CLUST».

Напередодні у групі «Захід» у винесеному матчі 9-го туру «Ураган» та «Кардинал-Рівнестандарт» зіграли у Івано-Франківську внічию 2:2, а у перенесеній грі 6-го туру «Сокіл» вдома поступився «Енергії» 3:4. 19 листопада заплановане львівське дербі  «in.IT» – «Енергія».

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика