Новини

У СУБОТУ ЗАПЛАНОВАНА ЗУСТРІЧ 7 ТУРУ «ХІТ» – «CLUST»

У суботу, 29 жовтня, заплановано проведення матчу 7-го туру VBET Екстра-ліги сезону 2022/2023 у групі «Центр», в якому знову відбудеться столичне дербі – наш «ХІТ» прийме «CLUST». 

Минулої середи команди вже грали між собою у спорткомплексі «НПУ ім.Драгоманова» у перенесеному матчі 2-го туру, і тоді наші хлопці перемогли суперників 5-1. Тепер нова зустріч відбудеться в рамках 7-го туру групи «Центр», а господарями поєдинку (звісно, з урахуванням всіх засобів безпеки при повітряній тривозі), тепер буде «ХІТ». Стартовий свисток запланований на 12:00. Знову сподіваємося, що поточна ситуація в країні дозволить цьому матчу  відбутися.

Нагадаємо, що «ХІТ» після перемоги в середу наздогнав у турнірній таблиці МФК «Харків» та вийшов на першу сходинку завдяки додатковим показникам (у обох команд по 10 очок). «CLUST» після поразки має 6 очок. 

Вмикайте пряму трансляцію поєдинку «ХІТ» – «CLUST» у суботу, 29 жовтня, о 12:00, і разом вболіваємо за наших хлопців! Нагадуємо, що початок гри може бути затриманий у разі повітряної тривоги в Києві.

Посилання на трансляцію матчу «ХІТ» — «CLUST»:

Яндекс.Метрика