Новини

МСК «ХАРКІВ» – «ХІТ» – 1:6. Є ВОЛЬОВА ПЕРЕМОГА!

У матчі 6-туру VBET Екстра-ліги «ХІТ» розгромив у Києві МСК «Харків» 6-1, здобувши першу вольову перемогу у нинішньому сезоні.

Початок зустрічі затримався на годину через повітряну тривогу, але дякуючи нашим Повітряним силам України гра все ж таки стартувала о 13-00. Харків’яни були номінальними господарями поєдинку, і вже на першій хвилині відкрили рахунок – після прострілу з кутового м’яч влучив спочатку у Володимира Поночовного, потім у Олександра Сухова, та влетів у сітку – 1-0. Проте, за кілька хвилин Ігор Чернявський відповів прекрасним дальнім ударом, змістившись у центр – 1-1.

До перерви нічийний рахунок зберігся, а на початку другої половини наших хлопців просто прорвало. Протягом чотирьох хвилин «ХІТ» відзначився трьома голами – спочатку забив Євген Жук, потім Владислав Завертаний, а згодом і Олександр Педяш – 1-4. Хлопці Олега Лук’яненка діяли на куражі, і у підсумку Євген Жук оформив хет-трик, а «ХІТ» розгромну перемогу 6-1.

Наша команда після трьох зіграних матчів набрала 7 очок та перемістилася на другу сходинку в турнірній таблиці групи «Центр», а МСК «Харків» залишився лідером таблиці із 10-ма пунктами. У середу, 26 жовтня, заплановано провести перенесений матч 2-го туру Екстра-ліги, в якому «CLUST» у столичному дербі прийматиме наш «ХІТ».

А поки вітаємо наших вболівальників із красивою перемогою та дякуємо нашим воїнам ЗСУ! Разом переможемо!

Прес-служба ФК «ХІТ»

Чемпіонат України з футзалу 2022/2023. VBET Екстра-ліга, група «Центр», 6 тур.

Київ, СК ЦСК ЗСУ, СБ 22.10.2022

МСК «Харків» (Харків) – «ХІТ» (Київ) – 1:6
Голи:
 Сухов (1’ – автогол) – Чернявський (7’), Жук (21’, 26’, 30’), Завертаний (24’), Педяш (25’) 
МСК «Харків»: Чабанов (Бутов, 28) – Овсянніков, Стадник, Федосюк, О. Іванов – Нагорний, Сагайдачний, Рябухін, Крюков – Корженко, Д. Бондар, Васильєв, Топчій
«ХІТ»: Сухов (Кравець, 26) – Поночовний, Сірий, Чернявський, Жук – Літвінов, Педяш, Журба, Школьний – Завертаний, Шеремета, Ліфер
Попередження: Чабанов (14)

Яндекс.Метрика