Новини

ГРА МСК «ХАРКІВ» – «ХІТ» ЗАПЛАНОВАНА ПРОЙТИ У КИЄВІ

Важкі часи наразі для України, яка бореться проти російського терористичного нападу, тим не менш спортивні змагання у країні (нехай і з певними змінами та переносами) все ж таки відбуваються. 

Так, найближчими вихідними заплановано проведення матчів 6-го туру VBET Екстра-ліги сезону 2022/2023 у групах «Центр» та «Захід». Наш «ХІТ» за календарем грає проти МСК «Харків», і враховуючи воєнні обставини, цей поєдинок заплановано провести у Києві (звісно, з урахуванням всіх засобів безпеки при повітряній тривозі). Ця гра повинна бути зіграна у суботу, 22 жовтня, без присутності глядачів. Стартовий свисток – о 12:00. У нас запланована пряма трансляція цього матчу, але гарантії, що він відбудеться, звісно ми дати не можемо – все буде залежати від рішення військової адміністрації та АФУ. Але, сподіваємося, що поточна ситуація в країні дозволить цієї події відбутися.

Нагадаємо, що «ХІТ» та МСК «Харків» вже зустрічалися між собою у нинішньому сезоні. У 1-му турі групи «Центр» на початку вересня команди зіграли у Києві внічию 1-1: на гол у першому таймі Ігоря Чернявського харків’яни відповіли влучним ударом Дениса Овсяннікова за кілька секунд до фінального свистка, коли гості перейшли на гру з п’ятим польовим.

Тож, продовжуємо вірити у ЗСУ, допомагати фронту та сподіватися на те, що ситуація дозволить матчу МСК «Харків» – «ХІТ» (харків’яни будуть номінальними господарями) відбутися. 

Всі заплановані матчі 6-го туру VBET Екстра-ліги:

Група «Центр»:
МСК «Харків» – «ХІТ»
«Рятувальник» – «Черкасиобленерго»
«CLUST» – пропускає

Група «Захід:
«Сокіл» – «Енергія»
«Ураган» – «in.IT» (перенесено на 01.11.2022)
«Кардинал Рівне» – пропускає

Слава Україні, шана ЗСУ!

Яндекс.Метрика