Новини

У СУБОТУ «ХІТ» СТАРТУЄ В ЕКСТРА-ЛІЗІ 2022/2023!

Незважаючи на воєнний стан в нашій країні та героїчну боротьбу українського народу та Армії проти російських загарбників, Мінмолодьспорту, УАФ та АФУ прийняли рішення, що Чемпіонат України з футзалу серед команд Екстра-ліги таки буде проведений. З усіма погодженнями, відповідними заходами безпеки, але без присутності вболівальників. Стартовий тур сезону 2022/2023 пройде вже найближчої суботи, 3 вересня. Наш «ХІТ» на старті турніру в Києві буде приймати МСК «Харків».

Всього в чемпіонаті візьмуть участь 10 команд, які за територіальним принципом поділені на дві групи: «Центр» та «Захід».

Група «Центр»:
ФК «ХІТ» (Київ)
ФК «Черкасиобленерго» (Черкаси)
ФК «Рятувальник» (Ромни)
ФК «CLUST» (Київ)
МCК «Харків»

Група «Захід»:
НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)
ФК «Енергія» (Львів)
ФК «Кардинал-Рівнестандарт» (Рівне)
СК «Сокіл» (Хмельницький)
ФК «in.IT» (Львів)

Система розіграшу змагань передбачає такий формат: на першому етапі команди проведуть матчі в групах кожна з кожною у два кола; а на другому етапі буде зіграно п’ять турів, де команди групи «Захід» протистоятимуть суперникам з групи «Центр». На третьому етапі команди знову проведуть поєдинки у своїх групах, але вже в одне коло. На заключному, четвертому, етапі команди ще раз зіграють між групами, після чого на нас очікуватимуть матчі плей-офф.

З приводу кадрових змін у складі «ХІТа»! Під час трансляцій Кубку Нескорених 2022 вболівальники звернули увагу, що в нашій команді були відсутні деякі гравці, натомість зіграли кілька новачків. Звертаємо увагу, що про остаточні зміни в «ХІТі» ми повідомимо в п’ятницю, 2 вересня після передматчевого тренування нашої команди.

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика