Новини

КУБОК НЕСКОРЕНИХ. 2 ТУР: «ХІТ» – «VAST» 10:3!

У другому турі Кубку Нескорених 2022 «ХІТ» переміг команду «VAST» (Миколаїв) 10:3, набравши 6 очок після двох матчів.

Цікаво, що у першій половині був забитий лише один м’яч – влучним ударом з пенальті відмітився Сергій Журба. А ось у другому таймі команди влаштували гольову перестрілку, забивши аж 12(!) м’ячів.

Одразу по перерві Орест Боргун, Ігор Чернявський та Максим Літвінов надали нашим суттєву перевагу, а згодом завдяки влучним ударам Владислава Завертаного та Євгена Жука рахунок став вже 6:0. Миколаївцям вдалося розпечатати наші ворота, але через пару хвилин відзначився Євген Сірий – 7:1.

Наприкінці матчу пішла гра у Олександра Педяша, який оформив хет-трик, тому хлопці Олега Лук’яненка «розбили десяточку». Але і наші суперники завдяки дублю Кирила Маркітана задовольнилися у підсумку трьома забитими м’ячами у ворота фаворита.

10:3 – «ХІТ» здобув другу перемогу на Кубку Нескорених, і у неділю зіграє проти команди «ЗП Груп» (Запоріжжя). Це буде матч за перше місце групи «А», адже у запоріжців теж дві перемоги у нашому квартеті. Переможець цього протистояння отримає перепустку у фінал, де у понеділок зіграє з переможцем групи «Б».

Яндекс.Метрика