Новини

«ХІТ» 2-4 «ІНТЕР»: ЗАВЕРШИЛИ ЛІТНІЙ ЧЕМПІОНАТ НА 4 МІСЦІ

«ХІТ» завершив літній чемпіонат Нескореної столиці на 4-му місці – цей турнір наша команда розглядала як тренувальний, тому аналізувати підсумковий результат не варто.

В останньому (6-му) турі хлопці поступилися команді «Інтер» 2:4, хоча майже увесь перший тайм були попереду. Рахунок в дебюті зустрічі відкрив іменинник Олександр Ліфер, який у суботу святкував День народження.

Але перед самою перервою спочатку Іван Гребенюк зрівняв результат після контратаки, а згодом Назар Приходько добив м’яч у сітку після дабл-пенальті, який не зміг реалізувати Артем Охременко – 1:2.

А початок другого тайму був зовсім провальним – Андрій Борсук та Денис Хруль протягом двох хвилин провели два голи і рахунок став вже 1:4. Надалі нашим ніяк не вдавалося забити, і лише наприкінці гри Євген Жук скоротив відстань. Проте, щоб врятувати гру часу залишалося замало – 2:4.

По завершенню чемпіонату «ХІТ» на канікули не йде, а продовжить тренування та візьме участь у наступному турнірі на синтетичному покритті, який також буде розглядатися як підготовчий.

Відео-огляд матчу:

Яндекс.Метрика