Новини

«ХІТ» – «CLUST»: У СУБОТУ – ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАТЧ 5 ТУРУ ЛІТНЬОГО ЧЕМПІОНАТУ

Сьогодні наш «ХІТ» провів заплановане тренування, готуючись до п’ятого туру Літнього чемпіонату Нескореної столиці з футзалу на підтримку ЗСУ.

Тренування традиційно відбулося на синтетичному полі спорткомплексу ЦСК ЗСУ. А вже у суботу, 25 червня, у манежі спортивного парку X-Park наші хлопці зіграють проти команди «Clust».

Ця команда вже доволі знайома нам, адже зовсім нещодавно команди пересікалися на благодійних турнірах на підтримку ЗСУ  – у фіналі ІІІ турніру «ХІТ» переміг хлопців Валерія Директоренка 3-0, а на груповій стадії IV турніру була перемога наших 1-0, а ось у фіналі була зафіксована нічия 0-0 в основний час («ХІТ» переміг у серії пенальті 3:2).

Наразі «Clust» провів два матчі у Літньому чемпіонаті (ще дві гри було перенесено) і здобув дві перемоги: 11-0 над «Микільською слобідкою» та 3-1 над «Десною-Гостомель». «ХІТ» перед 5-им туром ділить першу сходинку в турнірній таблиці із командою «Skidka», а лідерів переслідують «Clust», «Інтер» та «Star»; хоча відзначимо, що у команд різна кількість проведених матчів.

Гра «ХІТ» – «Clust» стартує у суботу, 25 червня о 09:55, а у цей день в Суперлізі також зіграють «Skidka» – «Десна-Гостомель» (10:55), «Star» – «Clust» (11:55) та «Микільська слобідка» – «Інтер» (16:30). Вболіваємо за наших разом та підтримуємо ЗСУ!

Яндекс.Метрика