Новини

ЛІТНІЙ ЧЕМПІОНАТ НЕСКОРЕНОЇ СТОЛИЦІ: СЕНСАЦІЯ НА СТАРТІ

Минулими вихідними у манежі X-Park стартував відкритий Літній чемпіонат Нескореної столиці на підтримку ЗСУ, який проходитиме під егідою Федерації футзалу Києва. Турнір стартував з сенсаційної поразки «ХІТа», який поступився команді «Star» 3-4.

Хоча вже на другій хвилині Євген Жук завдяки перекату відкрив рахунок і вивів наших вперед. Проте за пару хвилин екс-гравець «ХІТа» Ігор Салтанов зрівняв результат – 1-1.

На останній хвилині першої половини Ігор Чернявський після прострілу Ореста Боргуна на дальню стійку воріт знову вивів наших вперед 2-1, а в середині другого тайму голкіпер «Star» спочатку вразив наші порожні ворота, а згодом Євген Жук оформив дубль – 3-2.

Проте, розв’язка матчу відбулася на останніх хвилинах і не на користь нашої команди. А насолили «ХІТу» два наші легендарні екс-гравці – Олександр Корнійчук та Сергій Чепорнюк, які відзначилися наприкінці поєдинку.

4-3 – «Star» здобуває несподівану перемогу (хоча, звісно, заслужену), і варто нагадати, що «ХІТ» до цього у всіх матчах проти Стар перемагав суперників. Але літній чемпіонат тільки розпочався, тож ця гра буду хорошим уроком.

В іншому матчі Суперліги «Skidka» з рахунком 5-3 переграла «Інтер» та здобула перші три очки. Ще у боротьбу не вступили «Clust», «Десна-Гостомель» та «Микільська слобідка», а наступні матчі відбудуться найближчої суботи, 4 червня.

Фото – ФФзК

Яндекс.Метрика