Новини

ВОЛОДИМИР КОТЛЯР: «НЕМОЖЛИВО ПЕРЕМОГТИ УКРАЇНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО»

Президент ФК “ХІТ” Володимир Котляр звернувся до українських вболівальників:

Друзі! Українці, патріоти! Від імені футбольного клубу «ХІТ», в якого є багато вболівальників, дозвольте зробити заяву:

Шановні співвітчизники, шановні друзі, шановні українці.
Багато українських журналістів ставлять мені питання, і ви розумієте в якому сенсі ці питання. Все що відбувається на нашій українській землі – не піддається сприйняттю здорового глузду. Ми всі в нашому клубі «ХІТ» розуміємо беззаперечну річ – підступний ворог напав на нашу Україну, захопив наші землі, вбиває наших людей, обстрілює міста, коїть воєнні злочини.

Ніхто не міг повірити, що російська навала зайде так далеко, проте масове божевілля наших північних сусідів увійде в підручники історії. Вони називали Київ “Мати руських міст”, проте бомбили нашу столицю кожного дня, наче зраджуючи свою мати.

Звірства російських окупантів, які увесь світ побачив у Бучі, Ірпені, Гостомелі, Маріуполі не може зрозуміти ні одна цивілізована людина.

Світ навиворіт – добро проти зла, біле проти чорного. Наш клуб «ХІТ» не був осторонь – ми допомагаємо нашій армії, нашим захисникам. Кожен робить те, що може для нашої загальної перемоги.

І ось вже другий місяць, як триває спроба російського режиму путіна знищити Україну та українську націю. Але руські фашисти не змогли досягнути нічого. Якщо вони вважають за успіх розбомблені мирні міста та вбивства мирних українців – дітей, жінок, чоловіків, то це каже про єдине – це фашизм. І ми називаємо речі своїми іменами.

Так, російська армія напрацьовує собі та своїм спільникам кримінальні статті за міжнародним законодавством. Адже кримінальне провадження за ці злочини ніхто не відміняв.

Що ми можемо констатувати на сьогодення? Руська орда не змогла нас перемогти, а провокатори не змогли розколоти українське суспільство.
Ми всі віримо у перемогу України, тому що ми єдині – не можна перемогли українське суспільство. У фашистів немає шансів – Україна переможе неодмінно.

Слава Нації, і Смерть Ворогам!

Володимир Котляр, президент ФК «ХІТ» (КИЇВ)

Яндекс.Метрика