Новини

«УРАГАН» 3-1 «ХІТ»: ПОРАЗКА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

У 19-му турі Екстра-ліги наш «ХІТ» поступився в Івано-Франківську «Урагану» 1-3. Найголовніша проблема – до Івано-Франківська не поїхав головний тренер столичних Євген Семенович Ривкін, у якого виявився позитивним тест на Ковід. Безпосередньо у грі діями нашої команди керував Олег Лук’яненко.

У першому таймі поєдинку «ХІТ» мав два виходи сам на сам із голкіпером, які потрібно було реалізовувати. Але спочатку Володимир Поночовний не зміг переграти Романа Колтка; а потім Олександр Школьний пробив із забійної позиції вище воріт.

«Ураган» відповів кількома небезпечними атаками, проте надійно грав на останньому рубежі Дмитро Литвиненко, у якого це був дебютний матч за «ХІТ». На 12-ій хвилині після рикошету м’яч таки пересік лінію наших воріт, проте арбітри у динаміці гри не зафіксували взяття воріт, чим викликали обурену реакцію представників франківського клубу (особливо у Фейсбуці).

Тим не менш, хлопці Максима Павленка таки пішли на перерву ведучи у рахунку. За хвилину до завершення першої половини Віталій Радевич зробив простріл з ауту, а непрекритий нашим захистом Артем Фаренюк вразив ворота Литвиненка – 1:0.

По перерві неймовірний шанс не використав Ярослав Лебідь, не влучивши у порожні ворота після передачі Поночовного з ауту. Надалі пішла відкрита гра з багатьма гострими моментами у воріт “драконів”, але на 32-ій хвилині господарі подвоїли перевагу – тепер вже біля наших воріт «забули» Михайла Грицину, який після пасу Сергія Коваля переправив м’яч у ворота – 2:0.

Пізніше наші перейшли на гру з п’ятим польовим, проте на 39-ій хвилині після удару Євгена Сірого м’яч відскочив до Фаренюка, і Артем вразив порожні ворота – 3:0.

За кілька секунд до фінального свистка ми таки розпечатали Колтка – після удару Поночовного у власні ворота м’яч зрізав Роман Кордоба.

3:1 – «ХІТ» поступається в Івано-Франківську, а «Ураган» випереджає нашу команду в турнірній таблиці. У франківців тепер 39 очок, а у столичних залишилося 38. Наступний матч для «ХІТа» буде кубковим – у четвер, 17-го лютого о 13:30 у спорткомплексі ЦСКА в рамках першої зустрічі 1/8-ої фіналу приймаємо команду «SkyUp». А в чемпіонаті свій наступний поєдинок «ХІТ» проведе 26 лютого – в рамках 21 туру регулярного чемпіонату Екстра-ліги (20-ий тур «ХІТ» пропускає) наша команда прийме донбаський «ДЕ Трейдинг».

Чемпіонат України з футзалу 2021/2022. Екстра-ліга, 19 тур
12.02.2022, 12:00. м.Івано-Франківськ, СК «КФВ»
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ) – 3:1 (1:0)
Голи: Фаренюк (19, 39), Мих. Грицина (32) – Кордоба (40, аг)

«Ураган»: Колток (К) – Мик. Грицина, Кордоба, Радевич, Фаренюк – Мих. Грицина, Коваль, Швед, Абакшин – Шеремета, Масевич, Моспан – Левандівський, Кардаш
Головний тренер: Максим Павленко

«ХІТ»: Литвиненко – Педяш, Журба (К), Чернявський, Сірий, Школьний – Літвінов, Боргун, Лебідь, Жук, Кібиш, Поночовний, Ліфер – Сухов
Тренер: Олег Лук’яненко
Попередження: Фаренюк (22) – Чернявський (37)

Арбітри: Євген Диннік (Одеса), Олексій Фесенко (Харків), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Відео-огляд матчу:

Яндекс.Метрика