Новини

«УРАГАН» – «ХІТ»: ЧЕКАЄМО НА ДВАДЦЯТЬ ДЕВ’ЯТУ ЗУСТРІЧ В ІСТОРІЇ

У суботу, 12 лютого, в Івано-Франківську пройде центральний поєдинок 19-го туру регулярного чемпіонату Екстра-ліги сезону 2021/2022, в якому «Ураган» зіграє проти нашого «ХІТа». І це буде 29-ий за ліком офіційний матч між цими командами.

Про попередні особисті зустрічі ми згадували у нашому спеціальному матеріалі, який можна прочитати тут: http://fchit.kiev.ua/2021/11/19/hit-uragan-istoriya-zustrichey/

Цей матеріал ми публікували 20 листопада минулого року перед поєдинком 12-го туру, в якому «ХІТ» поступився «Урагану» в Києві з рахунком 3-5. Напередодні того матчу був неймовірний паритет – у команд було по десять перемог в чемпіонаті та кубку України, і сім нічийних результатів. Тож, у франківців тепер 11 перемог, а у киян залишилося 10.

Звісно, родзинки цьому протистоянню додає той факт, що у запеклій боротьбі на майданчику зійдуться хлопці, які дуже здружилися у збірній України під час ЄВРО-2022 в Нідерландах. Тепер їм прийдеться вийти один проти одного у грі чемпіонату та не жаліти ані себе, ані суперника.

Тож, з нетерпінням очікуємо нової битви прикарпатців та столичних, а ми вболіваємо за «ХІТ» та тримаємо кулаки за наших хлопців!

Чемпіонат України з футзалу 2021/2022. Екстра-ліга, 19 тур
12.02.2022, 12:00. м.Івано-Франківськ, СК «КФВ»
«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ)

Арбітри: Євген Диннік (Одеса), Олексій Фесенко (Харків), Ярослав Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: Роман Проць (Дрогобич)
Делегат: Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

***

Пряма трансляція матчу «Ураган» – «ХІТ»:

***

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ» (Київ)

Яндекс.Метрика