Новини

«ХІТ» – «СОКІЛ». ІСТОРІЯ ПРОТИСТОЯНЬ: У КИЯН ЖОДНОЇ ПОРАЗКИ

У суботу, 4 грудня о 12:00 «ХІТ» та «Сокіл» проведуть у Києві матч 14-го туру Parimatch Екстра-ліги, і це буде дванадцята очна зустріч команд в історії. Давайте пригадаємо статистику особистих протистоянь між «ХІТом» та «Соколом», і відзначимо, що хмельницька команда жодного разу не вигравала у наших в офіційних матчах.

Цікаво, що кияни та хмельничани жодного разу не пересікалися у кубкових турнірах – ані у Кубку України, ані у Кубку ліги. Всі особисті зустрічі були зіграні в рамках Екстра-ліги.

Перший матч відбувся у сезоні 2016/2017 у Києві. Столичні 23 жовтня 2016 року переграли гостей з рахунком 4:1 (Сергій Журба, Дмитро Шувалов, Сергій Чепорнюк, Ігор Борсук – Андрій Хамдамов). У другому колі наші також здобули перемогу, хоча і мінімальну – 2:1. А ось у наступному сезоні 2017/2018 була зафіксована нічия 2:2 у зустрічі 8-го туру Екстра-ліги, і це єдиний локальний успіх хлопців Романа Ковальчика за всю історію – в інших усіх матчах перемагав виключно «ХІТ». Хоча, одна поразка в історії таки була, проте у товариському матчі. Наприкінці вересня 2016-го року «ХІТ» зіграв у Хмельницькому два контрольні поєдинки – у першому виграв 3:2, а у другому поступився 2:6.

Тож, за одинадцять офіційних очних матчів у «ХІТа» у підсумку 10 перемог та одна нічия із різницею забитих/пропущених м’ячів 47-12.

Остання гра між «Соколом» та «ХІТом» відбулася у Хмельницькому на початку жовтня цього року в рамках 5-го туру Parimatch Екстра-ліги 21/22. Господарі вже на сьомій хвилині були попереду 2:0, проте наша команда не тільки наздогнала опонентів, а й виграла поєдинок 4:2. У столичних забивали Сергій Журба, Олександр Педяш, Ярослав Лебідь та Олександр Школьний.

Дванадцята за ліком очна зустріч пройде у суботу, 4 грудня у столичному спорткомплексі «ЦСК ЗСУ». Початок гри «ХІТ» – «Сокіл» о 12:00. Чи продовжить переможну серію в іграх із «Соколом» наша команда – дізнаємося вже зовсім скоро!

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика