Новини

10 ТУР: «ХІТ» ПЕРЕМАГАЄ «КАРДИНАЛ» 6:2 І ПРОДОВЖУЄ ЛІДИРУВАТИ

У матчі 10-го туру Parimatch Екстра-ліги 2021/2022 «ХІТ» вдома розбив «Кардинал-Рівнестандарт» 6:2, пропустивши вже на другій хвилині поєдинку.

Матч для нашої команди розпочався несподівано – Дмитро Скибчик після перехоплення в центрі класно пробив у нижній кут Олександра Сухова і вивів гостей вперед на старті поєдинку. Наші відповіли у середині першої половини – після пасу Сергія Журби блискучим ударом рахунок зрівняв Ігор Чернявський.

Надалі неприємним моментом стала травма нашого капітана Сергія Журби, який у боротьбі із Скибчиком невдало приземлився на паркет і отримав пошкодження руки. Сподіваємося, що це пошкодження не буде дуже серйозним і Сергій невдовзі повернеться до гри…

А «ХІТ» увімкнув свої звичні потужності вже у другому таймі. Спочатку Ярослав Лебідь після пасу Євгена Сірого з кутового гарматним ударом вразив дев’ятку воріт рівненської команди. Щоправда, гості за дві хвилини відповіли голом Романа Горпинича – 2:2. Але на 27-ій Чернявський після передачі Лебідя з лівого флангу оформив дубль і знову вивів столичних вперед – 3:2.

А далі – більше. На екваторі другої половини Олександр Педяш вразив порожні ворота після зрячого пасу Олександра Школьного. За три хвилини вже сам Школьний провів свій гол, переправивши м’яч у сітку після діагоналі від Чернявського – 5:2. Школьний і поставив крапку у грі, забивши у ворота, які захищав Михайло Волянюк. «Кардинал» до цього грав із п’ятим польовим, а Михайло був у воротарській футболці. Наші провели швидку контратаку і після пасу від Ореста Боргуна дубль вже оформив і Школьний.

6:2 – «ХІТ» перемагає, набирає 23 очки і продовжує лідирувати в турнірній таблиці Екстра-ліги. Наступна гра – за тиждень, на виїзді проти херсонського «Продексіма».

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика