Новини

9 ТУР PARIMATCH ЕКСТРА-ЛІГИ: АФФК «СУМИ» 1-6 «ХІТ»!

У 9-му турі чемпіонату «ХІТ» розгромив на виїзді АФФК «Суми» 6:1 та повернув собі першу сходинку в турнірній таблиці!

Наші хлопці одразу взялися за справу і вже на третій хвилині після націленої передачі Ярослава Лебідя ворота господарів вразив Євген Сірий. Не зважаючи на масу моментів, закріпити перевагу «ХІТу» вдалося за дві хвилини до перерви – наша друга четвірка розіграла красиву комбінацію, і Ігор Чернявський після прострілу Олександра Ліфера подвоїв рахунок – 2:0.

Основні ж події відбувалися у другому таймі, де столичні розтрощили захист АФФК «Суми». На 26-ій хвилині наша перша четвірка провела показову атаку з відбором, а Євген Сірий замкнув діагональ від Євгена Жука. У середині ж другої половини Сірий оформив хет-трик, а асистентом знову виступив Жук – 4:0.

Пізніше сумську футзалісти перейшли на гру з п’ятим польовим і на 34-ій хвилині Едуард Нагорний не дозволив Олександру Сухову відіграти «на нуль» – 1:4.

Наші одразу ж відповіли суперникам двома голами. Спочатку Максим Літвінов ударом від лівої бокової лінії засмутив голкіпера АФФК «Суми», а за хвилину Олександр Школьний відібрав м’яч у Зеленкевича і встановив остаточний рахунок у грі – 6:1 на нашу користь.

Після дев’ятого туру завершилося перше коло Екстра-ліги 2021/2022, а «ХІТ» повернув собі перше місце в турнірній таблиці. Наразі у команди Олега Лук’яненка 20 очок, у «Продексіма» 19 балів, а у івано-франківського «Урагана» – 17.

Наступний поєдинок «ХІТ» проведе у п’ятницю, 5 листопада в Києві (через карантинні обмеження – без вболівальників). У цей день у гості до наших хлопців приїде «Кардинал-Рівнестандарт».

Відео-огляд матчу 9 туру АФФК «Суми» 1-6 «ХІТ»:

ПРОТОКОЛ

Чемпіонат України з футзалу 2021/2022. Parimatch Екстра-ліга, 9 тур

Суми, 31.10.2021; 13:00

АФФК «Суми» – «ХІТ» – 1:6 (0:2)

Голи: Нагорний (34) – Сірий (3, 26, 29), Чернявський (19), Літвінов (35), Школьний (36)

АФФК «Суми»: Балухта – Ігумнов, Волков, Гурєєв, Нагорний, Зеленкевич, Ессаргіні, Сметаненко, Зеленський (К), Расторгуєв, Кефа, Власенко, Бакляк – Пєтухов.

«ХІТ»: Сухов – Журба (К), Сірий, Жук, Боргун, Лебідь, Педяш, Школьний, Чернявський, Ліфер, Літвінов, Кібиш, Чернявський – М.Лисенко.

Попередження: Сметаненко (29) – Журба (39)

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика