Новини

7 ТУР ЕКСТРА-ЛІГИ: «ХІТ» ПЕРЕГРАВ ЛЬВІВСЬКУ «ЕНЕРГІЮ» 4-2

У матчі 7-го туру Parimatch Екстра-ліги наш «ХІТ» переграв вдома львівську «Енергію» 4:2 і повернув собі другу сходинку в турнірній таблиці чемпіонату.

У першій половині ігрова перевага столичних була просто колосальною, хоча наші хлопці обмежилися лише двома забитими м’ячами. На 6-ій хвилині Орест Боргун із середньої відстані по центру класно пробив у нижній кут Ярослава Морикишки і відкрив рахунок. А перед самою перервою Олександр Педяш прорвався правим флангом і блискуче вистрілив під ліву від себе стійку воріт – 2:0.

У другому таймі львівська команда повернула інтригу, реалізувавши стандарт. Після пасу з ауту Мар’ян Пелех пробив влучно у кут воріт Максима Лисенка – 1:2. (Максим одужав після пошкодження, яке він отримав у грі проти «Урагана»). Але надалі «ХІТ» контролював хід поєдинку, а на 31-ій хвилині після діагональної передачі від Євгена Жука ворота «Енергії» вразив Євген Сірий і перевага знову стала +2.

Пізніше гості перейшли на гру з п’ятим польовим, проте геніальну влучність продемонстрував Ярослав Лебідь, якого перед матчем нагородили призом від АФУ «Найкращий гравець Екстра-ліги у вересні». Ярослав побачив порожні ворота суперників, і від власної воротарської ліній відправив м’яч через увесь майданчик у ціль – 4:1!

Наші трохи розслабилися і привезли собі гол. Олександр Педяш зловив гаву біля бокової лінії, м’яч у нього відібрав Олег Легендзевич, і віддав пас на Тараса Кузя. Капітан «Енергії» скоротив відстань – 2:4. Хлопці Валерія Легчанова продовжили грати з п’ятим польовим, проте в кінці поєдинку так нічого і не придумали на нашій половині поля.

4:2 – «ХІТ» перемагає, набирає 14 очок і повертає собі другу сходинку в турнірній таблиці. А лідирує «Ураган», у якого 17 очок, проте у «ХІТа» і «Продексіма» по одній грі в запасі.

У 8-му турі «ХІТ» за тиждень зіграє у гостях проти донбаської команди «ДЕ Трейдинг». До речі, «ДЕ Трейдинг» у цьому турі набрав свої перші очки в поточному чемпіонаті, перегравши на виїзді «Сокіл» 3:1.

Чемпіонат України з футзалу. Сезон 2021/2022

Parimatch Екстра-ліга. 7 тур

Київ, СК «ЦСК ЗСУ». 16.10.2021, 12:00

«ХІТ» (Київ) – «Енергія» (Львів) – 4:2 (2:0)

Голи: Боргун (6), Педяш (18), Сірий (31), Лебідь (38) — Пелех (24), Кузь (38)

«ХІТ»: М.Лисенко – Лебідь, Жук, Чернявський, Сірий, Літвінов, Школьний, Педяш, Боргун, Поночовний, Кібиш, Ліфер – Сухов, Журба

«Енергія»: Морикишка – Буньо, Цілик, Кузь, Когут, Легендзевич, Ковальчук, Пелех, Теряєв, Гасюк, Марциняк, Ременець – Пітуля, Струк

Попередження: Цілик (37)

Арбітри: Антон Ноєв (Запоріжжя), Володимир Дзюра (Рівне), Леонід Жиронкін (Київ)​

Хронометрист: Володимир Шевер (Київ)​

Спостерігач арбітражу: Сергій Стрілецький (Суми)

Делегат: Володимир Гримайло (Київ)

***

Відео-звіт матчу 7 туру «ХІТ» – «Енергія»:

***

Всі матчі 7-го туру (15-16.10.2021)

ПТ, 15 жовтня

15:00 «Ураган» 2-1 «Кардинал-Рівнестандарт»

17:00 АФФК «Суми» 1-5 «Viva Cup»

СБ, 16 жовтня

12:00 «ХІТ» 4-2 «Енергія»

12:00 «Сокіл» 1-3 «ДЕ Трейдинг»

(пропускав тур – «Продексім»)

***

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика