Новини

«ХІТ» ПЕРЕМАГАЄ «ПРОДЕКСІМ» 5:3 У ПЕРШОМУ ДОМАШНЬОМУ МАТЧІ СЕЗОНУ!

У матчі 2 туру Parimatch Екстра-ліги сезону 2021/2022 наш «ХІТ» переграв херсонський «Продексім» 5:3, здобувши першу перемогу у новому чемпіонаті!

Гра, як і прогнозувалося, вийшла бойовою, адже команди варті одна одної, до того ж – це претенденти на чемпіонство. Гравці діяли жорстко, але не жорстоко, тому у Києві відбулося справжнє свято футзалу.

Рахунок у грі було відкрито на 9-ій хвилині – Максим Літвінов прорвався по центру і класно пробив по воротах Кирила Ципуна, який був закритий своїм оборонцем і не побачив момент удару – 1:0. Після цього у херсонців були моменти, а одного разу м’яч влучив у хрестовину воріт «ХІТа». Хоча столичні перед самою перервою могли подвоїти перевагу – Ігор Чернявський вдало зіграв на перехопленні, вийшов на ударну позицію, але пробив поруч зі стійкою!

По перерві гості відігралися. Після розіграшу стандарту дальній удар виконав Даніель да Роза – м’яч влучив у поперечину, потім у спину нашого голкіпера Максима Лисенка і покотився у ворота – 1:1.

Рівний рахунок тримався до 34-ої хвилини, допоки Максим Літвінов не оформив дубль. Макс вдало зіграв на підбиранні і розстріляв ворота Ципуна – 2:1. Це були дебютні голи Літвінова в офіційних матчах за «ХІТ» після повернення у команду – наші вітання! За хвилину свій дебютний гол за столичних провів і Ярослав Лебідь – після пасу Сергія Журби був просто гарматний постріл від правої бокової ліній під поперечину воріт Ципуна. Херсонці перейшли на гру у п’ять польових і тут дуже важливий гол провів Євген Сірий, який відправив м’яч у порожні ворота. Оборона «Продексіма» розсипалася і ще за хвилину після пасу Євгена Жука свій дубль оформив і Лебідь – 5:1.

Гравці Андре Броканело продовжували грати з п’ятим польовим, а ініціативу взяв на себе Микола Білоцерківець, який протягом хвилини двічі вдало зіграв на п’ятаку і скоротив відстань до 3:5.

Проте, надалі «ХІТ» грав дуже уважно у захисті і зберіг переможний рахунок, здобувши першу перемогу в чемпіонаті. В турнірній таблиці у нас чотири набрані очки, а за тиждень у матчі 3-го туру «ХІТ» на виїзді зіграє проти чинних чемпіонів України з івано-франківського «Урагану».

Чемпіонат України з футзалу 2021/2022.

Parimatch Екстра-ліга, 2 тур. Київ, СК «ЦСК ЗСУ», 04.09.2021

«ХІТ» (Київ) – «Продексім» (Херсон) – 5:3 (1:0)

Голи: М.Літвінов (9, 34), Я.Лебідь (35, 37), Є.Сірий (36) – Д.Роза (23), М.Білоцерківець (38, 39)

«ХІТ»: М.Лисенко – С.Журба (К), Є.Сірий, Я.Лебідь, Є. Жук – О.Школьний, О.Боргун, М.Літвінов, І.Чернявський, М.Кібиш, О.Ліфер – О.Педяш, В.Лисенко, О.Сіріцький

Головний тренер – О.Лук’яненко

«Продексім»: К.Ципун (К) – Д.Роза, М.Микитюк, Клаудіньо, Д.Сорокін, М.Зварич, М.Білоцерківець, М.Бессалов, І.Корсун, С.Малишко, С.Моспан, Т.Королишин – Ю.Савенко, В.Маєвський

Головний тренер – А.Броканело

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика