Новини

У СУБОТУ – СУПЕРМАТЧ 2 ТУРУ «ХІТ» – «ПРОДЕКСІМ»!

У суботу 4 вересня в спорткомплексі «ЦСК ЗСУ» наш «ХІТ» в рамках 2 туру прийме чотириразових чемпіонів країни з херсонського «Продексіма»!

На старті нового сезону херсонська команда переграла вдома «Сокіл» 4:0, а «ХІТ» у Рівному зіграв внічию 5:5 із місцевим клубом «Кардинал-Рівнестандарт».

Якщо згадувати історію протистоянь, то поєдинки між цими командами завжди були яскравими та багатими на моменти та голи. Не будемо забувати, що саме «Продексім» у фіналі Кубку України минулого сезону переміг нашу команду, і вперше в своїй історії здобув цей трофей. Тож, поквитатися із командою Андре Броканело наші хлопці не відмовляться.

У будь-якому випадку, це тільки початок нового сезону 2021/2022, а «ХІТ» та «Продексім» доволі суттєво змінили у міжсезоння свої склади. Тож, буде дуже цікаво подивитися на оновлені команди, на гру претендентів на чемпіонство.

Матч «ХІТ» – «Продексім» пройде 4 вересня у спорткомплексі «ЦСК ЗСУ» на Повітрофлотському проспекті , а стартовий свисток пролунає о 12:00. Вхід для вболівальників – вільний, тож збираємося у суботу та вболіваємо за наших хлопців!

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика