Новини

«ХІТ» ЗДОБУВ КУБОК В.І.ВОДЯНА НА ТУРНІРІ В ОДЕСІ!

Наш «ХІТ» здобув перший трофей в сезоні 2021/2022 – у неділю 8 серпня наша команда перемогла у фінальному матчі харківський «Viva Cup» і отримала Кубок Заслуженого тренера України Валерія Водяна!

Столичні пропустили вже на другій хвилині, проте завдяки голу Володимира Поночовного після розіграшу кутового зрівняли рахунок. Автогол знову вивів харків’ян вперед, проте «ХІТ» ще до перерви був попереду 4-2.  У наших забивали Максим Літвінов, Євген Сірий та Євген Жук з дабл-пенальті.

До честі гравців «Viva Cup» вони у другому таймі змогли не тільки наздогнати киян, а і вийти вперед 5:4. Наш тренерський штаб перейшов на гру з п’ятим польовим і відігрався на останній хвилині – Володимир Поночовний завдяки рикошету зрівняв результат – 5:5.

У серії пенальті команди обмінялися помилками – Денис Овсянніков влучив у стійку воріт, а Олександр Педяш у воротаря суперників. Героями стали наш голкіпер Максим Лисенко, який відбив останній удар, а також сьогоднішній іменинник Євген Сірий. Женя впевнено виконав свій постріл і приніс перемогу «ХІТу».

На церемонії нагородження Максим Літвінов отримав нагороду найкращого гравця нашої команди на турнірі, а Максим Лисенко – приз найкращого голкіпера Кубку В.І.Водяна. Молодці!

Це перший трофей для «ХІТа» у новому сезоні – так тримати, хлопці! Щоб наприкінці сезону, ми також були із трофеями та титулами!

Лев Галушко, пресс-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика