Новини

«ХІТОВЦІ» ДОПОМОГЛИ ЗБІРНІЙ УКРАЇНИ ЗДОБУТИ ПЕРЕПУСТКУ НА ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2021

У Португалії завершився відбірний турнір до Чемпіонату Світу з пляжного футболу-2021, за підсумками якого збірна України виборола перепустку у фінальну частину. Відрадно, що у складі національної команди було багато гравців, пов’язаних з «ХІТом» – багаторічний капітан Ігор Борсук, Олександр Корнійчук, який у минулому році завершив кар’єру у футзалі, а також хлопці, які грали за «ХІТ» у різні сезони – Дмитро Медвідь, Олег Зборовський, Юрій Щериця та Максим Войток.

У європейській кваліфікації збірна України переграла на груповій стадії Туреччину 7:5 та Казахстан 6:1, але поступилася Португалії 0:1. У чвертьфіналі українці здолали Швейцарію 6:5 та здобули перепустку на Чемпіонат Світу-2021 у Москві. У півфіналі команда Миколи Костенка переграла Португалію 1:0, проте сил у фіналі не вистачило – поразка від Іспанії 2:5.

Раніше збірна України виборола право зіграти у Суперфіналі Євроліги з пляжного футболу-2021, тож обидва завдання українська команда у португальському Назаре виконала. З чим ми наших хлопців і вітаємо.

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика