Новини

БРАТИ БОРСУКИ, КОЛЕСНИКОВ ТА САЛТАНОВ ЗАВЕРШИЛИ ВИСТУПИ ЗА «ХІТ»

Напередодні відбулася зустріч команди «ХІТ» з президентом клуба Володимиром Котляром. За підсумками цієї зустрічі було прийнято кілька важливих кадрових рішень.

Завершує свої виступи за основну команду рекордсмен «ХІТа» за проведеними матчами та голами, багаторічний капітан Ігор Борсук. Проте, Ігор залишиться у клубі і отримає адміністративну посаду. Нагадаємо, нещодавно старший брат Борсук отримав пам’ятну футболку за 200 проведених матчів за «ХІТ» у футзалі, під час яких він забив 78 м’ячів у ворота суперників.

Ще один рекордсмен в історії клубу, молодший брат Ігоря, Андрій Борсук, який провів найбільшу кількість матчів у аматорських турнірах, також завершить свої виступи за «ХІТ». Старожил нашого клубу у минулому сезоні відзначився 2 забитими м’ячами та 4 гольовими передачами в Екстра-лізі та Кубку України, а взагалі за «ХІТ» провів 170 матчів у аматорських турнірах та 172 поєдинки у офіційних футзальних змаганнях.

Покидає «ХІТ» Олександр Колесников, який за п’ять з половиною сезонів теж залишив вагомий слід в історії клубу. Колесников переходить на тренерську роботу і очолить донецький «INTER», який виступатиме у Першій лізі. В минулому сезоні Саша забив 12 м’ячів та віддав 5 передач у Екстра-лізі, а також відзначився і у Кубку України: 3 голи + 2 гольові передачі.

Також стан нашої команди залишає Ігор Салтанов, у якого не вийшов вдалим минулий сезон через травми. В Екстра-лізі Ігор провів два голи та зробив три гольові передачі, а в Кубку України відзначився трьома голами та двома передачами.

Наш клуб дякує всім хлопцям за плідну працю і виступи за «ХІТ», і бажає всього найкращого у майбутньому!

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика