Новини

«ХІТ» – «УРАГАН»: ПІВФІНАЛЬНА СЕРІЯ ЕКСТРА-ЛІГИ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ У КИЄВІ

У суботу 24 квітня та у неділю 25 числа у спорткомплексі ЦСК ЗСУ продовжиться півфінальна серія плей-офф Favbet Екстра-ліги сезону 2020/2021, в якій перепустку до фіналу виборюють наш «ХІТ» та «Ураган».

Минулими вихідними два матчі у Івано-Франківську розпочали цю серію, але лідера не визначили. У першій грі сильнішими були прикарпатці 2-0 завдяки голам Артема Фаренюка та Даниїла Абакшина, а другому поєдинку столичні взяли реванш, також із рахунком 2-0 завдяки результативним ударам Євгена Жука та Євгена Сірого.

Серія триває до трьох перемог, тож в разі двох поспіль переможних матчів у Києві цього уїк-енду ми будемо знати фіналіста Екстра-ліги. Якщо у столиці команди знову обміняються перемогами, то вирішальна гра відбудеться за тиждень у Івано-Франківську (на майданчику команди, яка посіла вище місце в турнірній таблиці регулярного чемпіонату).

Відзначимо, що Київ досі у червоній карантинній зоні, тож півфінальні матчі у залі ЦСК ЗСУ, на жаль для нас, пройдуть без вболівальників. На відміну від Івано-Франківська, де під час перших двох ігор глядачі були присутні, і у команди-господаря була підтримка на трибунах.

Дивіться прямі трансляції півфінальних матчів Екстра-ліги «ХІТ» – «Ураган» на нашому сайті!

Півфінальна гра №3 пройде у суботу 24 квітня, стартовий свисток – о 12:00.

***

Матч №4 відбудеться у неділю 25 квітня, початок також о 12:00.

***

Чемпіонат України з футзалу. Favbet Екстра-ліга. Сезон 2020/2021

Плей-офф, 1/2 фіналу; матчі №3 та №4 (без вболівальників)

Київ, СК «ЦСК ЗСУ», 24-25.04.2021, 12:00

«ХІТ» (Київ) – «Ураган» (Івано-Франківськ) /рахунок у серії 1-1/

***

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика