Новини

ПІВФІНАЛ ЕКСТРА-ЛІГИ. МАТЧ №2. «ХІТ» ВЗЯВ РЕВАНШ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ

«ХІТ» взяв реванш у івано-франківського «Урагану» у другому півфінальному матчі плей-офф Екстра-ліги 2020/2021 – наші хлопці перемогли з рахунком 2:0.

У першому таймі забитих м’ячів не було – захист та голкіпери обох команд намагалися діяти дуже уважно, адже ціна помилки у таких поєдинках дуже висока. Тож, основні події відбувалися по перерві.

На 27-ій хвилині після перехоплення Олександр Педяш втік у контратаку, Роман Колток врятував свою команду, а на добиванні був Євген Сірий. Після його удару Роман Кордоба зіграв рукою, і наші отримали право на штрафний біля лінії карного майданчику. Сірий пробив здорово, проте м’яч влучив голову Кордобі, потім у поперечину воріт і полетів в аут. І після цього стандарту кияни вийшли вперед. Педяш покотив м’яч на Сірого, Євген зробив простріл, а на дальній стійці чергував Євген Жук – 0:1!

Господарі намагалися врятувати гру, а наші хлопці ловили прикарпатців на контратаках. І після однієї з них у відрив пішов наш кіпер Олександр Сухов, якого збив Ярослав Лебідь. І це був шостий фол «Урагану», тож – дабл-пенальті. До м’яча підійшов Євген Сірий, і відправив м’яч у сітку над плечем молодого Тараса Левандівського, якого Максим Павленко випустив на цей дабл-пенальті.

2:0 – «ХІТ» перемагає з таким самим рахунком, з яким вчора поступився у першій грі. Тепер серія переїжджає до Києва – наступного уїк-енду у столиці відбудуться третій та четвертий матчі півфіналу Екстра-ліги.

***

Чемпіонат України з футзалу. Favbet Екстра-ліга. Сезон 2020/2021

Плей-офф, 1/2 фіналу; матч №2

Івано-Франківськ, СК КФВ, 18.04.2021, 12:00

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «ХІТ» (Київ) 0:2 (0:2)

Голи: Жук (27), Сірий (37-д.п.)

«Ураган»: Колток (в), Левандівський (на дабл-пенальті) – Радевич, Кордоба, Фаренюк, Микитюк (К) – Лебідь, Шеремета, Абакшин, Швед – Масевич, Коробка, Коваль – Кардаш (в)

Головний тренерМаксим Павленко

«ХІТ»: Сухов (в) – Сірий, Педяш, Чернявський, Жук – І.Борсук (К), А.Борсук, Боргун, Школьний – Журба, Поночовний, Ліфер – Сіріцький (в), Лисенко (в)

Головний тренер Олег Лук’яненко

Арбітри: Є. Гордієнко (Одеса), Є. Диннік (Харків), Орест Дуцяк (Дрогобич)

***

Прес-служба ФК «ХІТ»

Фото: НФК «Ураган» (Івано-Франківськ)

Яндекс.Метрика