Новини

2 КВІТНЯ СТАРТУЄ «ФІНАЛ ЧОТИРЬОХ» КУБКУ УКРАЇНИ. «ХІТ» ВИРУШАЄ У СУМИ!

У п’ятницю 2 квітня у Сумах стартує «Фінал чотирьох» Кубку України з футзалу сезону 2020/2021 – наша команда вирушає на Сумщину завтра вранці, і буде готуватися до півфінального двобою проти господарів майданчику АФФК «Суми». В іншій півфінальній парі зіграють «Продексім» та харківський «Моноліт/Viva Cup».

Найголовніші втрати нашої команди у півфіналі – через дискваліфікації. Олександра Сухова було вилучено за гру рукою за межами карного майданчику у чвертьфінальній грі проти донецького «Інтера», Євген Сірий отримав червону за фол у чвертьфінальному матчі плей-офф Екстра-ліги проти «ІнБев», а у Ігоря Чернявського була друга жовта картка в кубку у цьому сезоні. Ця трійця пропустить півфінальну кубкову гру проти АФФК «Суми», тож нашому тренерському штабу потрібно буде знайти рішення цієї проблеми.

Пригадаємо, що півтора місяці тому в останньому турі регулярного чемпіонату «ХІТ» та АФФК «Суми» зустрічалися в Києві, а гра завершилася бойовою нічиєю 5:5. Столичні вигравали по ходу матчу 5:3, проте гості мріяли про плей-офф Екстра-ліги і пішли ва-банк.

Замінивши воротаря на п’ятого польового, команда Ярослава Пєсоцького завдяки голам Дениса Зеленкевича та Олексія Фетька змогла здобути один бал у Києві, і цей набраний бал у підсумку допоміг піднятися на восьму позицію в турнірній таблиці і зіграти проти херсонського «Продексіма». Чвертьфінальну серію сумська команда програла 0:3, але вболівальникам запам’яталася друга зустріч серії в Херсоні, коли чинні чемпіони дотиснули «Суми» лише в додатковий час (3:2).

Тож, сумські футболісти довели, що наприкінці сезону вони значно додали і в ігровому плані, і в плані впевненості у своїх силах, тому у півфіналі Кубку України на нас очікує безкомпромісна та бойова гра, де нагородою за перемогу стане перепустка у фінальне протистояння. Не будемо забувати, що гравці АФФК «Суми» будуть грати на домашньому паркеті.

Перша півфінальна гра «Продексім» – «Моноліт/Viva Cup» стартує 2 квітня о 13:00, а другий півфінал «ХІТ» – АФФК «Суми» розпочнеться о 16:00. Тримаємо кулаки за хлопців Олега Лук’яненка, вболіваємо за «ХІТ», та дивимося прямі трансляції кубкових матчів на нашому сайті!

Трансляція півфіналу №1 «Продексім» – «Моноліт/Viva Cup»:

***

Трансляція півфіналу №2 «ХІТ» – АФФК «Суми»:

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика