Новини

«ІНБЕВ» 0-7 «ХІТ»: СТОЛИЧНІ ОФОРМИЛИ ПЕРЕПУСТКУ У ПІВФІНАЛ ЕКСТРА-ЛІГИ

«ХІТ» зробив висновки після невдалого третього матчу чвертьфінальної серії плей-офф Екстра-ліги – у четвертій грі наша команда розгромила «ІнБев» 7:0, вийшла у півфінал, де зіграє проти «Урагану».

У цьому матчі столичні довго не могли забити, аж поки на 18-ій хвилині за справу не взявся Ігор Чернявський. Після прострілу з кутового від Сергія Журби Чернявський здорово відкрився і переправив м’яч у ціль – 1:0.

Господарі могли зрівняти рахунок за хвилину, але Олександр Сухов зробив сейв після удару Романа Бакума із дабл-пенальті.

А ось по перерві хлопці Олега Лук’яненка планомірно нарощували перевагу. На 24-ій хвилині Ігор Борсук перехопив м’яч у центрі майданчику, і після пасу капітана відзначився Олександр Колесников. За три хвилини Олександр Педяш красивим ударом після розіграшу кутового зробив рахунок 3:0, а згодом Колесников оформив дубль після виходу сам на сам із Андрієм Мельником.

Пізніше пивовари перейшли на гру з п’ятим польовим, а Чернявський вдало зіграв на перехопленні – 5:0.

На 35-ій хвилині відзначився і Олександр Школьний, а закрив гру Андрій Борсук після передачі той-таки Школьного. Вся команда вітала молодшого брата Борсука із цим голом – це був перший забитий м’яч Андрія у нинішньому сезоні!

«ХІТ» вийшов у півфінал плей-офф Екстра-ліги, де зустрінеться із івано-франківським «Ураганом». В іншій парі зіграють «Продексім» та «Енергія».

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика