Новини

«ІНБЕВ» 4-2 «ХІТ»: НА КОМАНДИ ЧЕКАЄ ЧЕТВЕРТА ГРА У СЕРІЇ

У третьому матчі чвертьфінальної серії плей-офф «ХІТ» поступився у Житомирі «ІнБев» 2:4, і у неділю на команди чекає четвертий поєдинок.

У стартові хвилини гра була повністю під контролем столичних – Євген Сірий відкрив рахунок, а наші хлопці мали забивати ще як мінімум три-чотири м’ячі.

Проте на 8-ій хвилині стався епізод, який залишився поза трансляційною камерою – на паркет впав Денис Бланк, а рефері показав червону картку Сірому. Протести Євгена щодо симуляції Бланка ні до чого не призвели, і господарі реалізували більшість – Роман Бакум зрівняв результат. А ще за хвилину Сергій Литвиновський дальнім ударом вивів «ІнБев» вперед.

Наприкінці першої половини наші могли зрівняти рахунок, але Педяш з дабл-пенальті не влучив у площину воріт.

Одразу по перерві Ростислав Семенченко зробив перевагу житомирської команди «+2», а на 32-ій хвилині відзначився і Богдан Мосійчук – 4:1.

«ХІТ» перейшов на гру з п’ятим польовим, і Олександр Педяш за чотири хвилини до фінального свистка переправив м’яч у сітку воріт Андрія Мельника.

4:2 – «ІнБев» скоротив рахунок у серії (1:2), а четверта гра відбудеться у неділю 21 березня – стартовий свисток – о 12:00.

Відео-огляд матчу №3 «ІнБев» 4-2 «ХІТ»:

 

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика