Новини

«ХІТ» РОЗБИВ «ІНБЕВ» 8-3 І ПОВІВ У ЧВЕРТЬФІНАЛЬНІЙ СЕРІЇ ЕКСТРА-ЛІГИ 2:0

У неділю у повторному матчі чвертьфінальної серії плей-офф Екстра-ліги наш «ХІТ» переміг з рахунком 8-3 житомирський «ІнБев» і повів у серії 2-0.

Феноменальну гру провів Сергій Журба, який у неділю 14 березня святкував свій День народження. Вже у першому таймі універсал «ХІТа» та збірної України оформив хет-трик у ворота Андрія Мельника!

Окрім Журби до перерви відзначилися Орест Боргун, який блискуче пробив після кутового; а також Олександр Школьний, який відкрив рахунок вже на 3-ій хвилині поєдинку (як і у першій зустрічі в суботу). У гостей гол у свій актив записав Дмитро Іванов, проте загальна перевага хлопців Олега Лук’яненка перед відпочинком була суттєвою – 5:1.

У другій половині Боргун «привіз» пенальті, проте Олександр Сухов потягнув удар Романа Бакума з точки. Сухов швидко розпочав атаку столичних, і Боргун виправив свою помилку, забивши після передачі Школьного. Пізніше Боргун міг оформити хет-трик, але не забив у порожні ворота.

За рахунку 6-1 тренери дали ігровий час Олександру Сіріцькому. Проте Ростислав Семенченко красивим ударом у дев’ятку трохи засмутив нашого голкіпера. Щоб довго Сіріцький не сумував, Школьний після індивідуального прориву забив сьомий м’яч нашої команди.

«ІнБев» перейшов на гру з п’ятим польовим і Максим Чеберяк знову скоротив відстань, одначе останнє слово було за столичними – Євген Жук вразив порожні ворота зі своєї половини майданчику і закрив гру.

8:3 – «ХІТ» здобув перевагу в серії у дві перемоги, і тепер серія переїжджає у Житомир. Щоб вийти у півфінал Екстра-ліги нам потрібна ще одна перемога.  

Відео-огляд матчу «ХІТ» 8-3 «ІнБев»:

 

ПРОТОКОЛ

Чемпіонат України з футзалу. Favbet Екстра-ліга. Сезон 2020/2021

Плей-офф, ¼ фіналу; матч №2 (без вболівальників)

Київ, СК «ЦСК ЗСУ», 14.03.2021, 12:00

«ХІТ» (Київ) – «ІнБев» (Житомир) – 8:3 (5:1)

Голи: Школьний (3,29), Журба (8, 11, 20), Боргун (26), Жук (37) – Іванов (17), Семенченко (29), Чеберяк (36)

Пенальті: Бакум, 25’ (не реалізований – сейв голкіпера)

ХІТ: Сухов (Сіріцький, 28’) – І.Борсук (К), Журба, Сірий, Боргун, Колесников, Школьний, Жук, А.Борсук, Поночовний, Чернявський, Педяш, Ліфер

ІнБев: Мельник (К), Сорокін – Бакум, Бондарчук, Бланк, Дзюба, Іванов, Чеберяк, Мосійчук, Івановський, Литвиновський, Карбула, Семенченко

Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Євген Диннік (Харків), Денис Божко (Хмельницький)

Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне)

Делегат АФУ: Валентин Вакула (Бровари)

***

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика