Новини

УВАГА! КВИТКИ НА ГРУ «ХІТА» – ТІЛЬКИ ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ!

Шановні вболівальники! Важлива інформація для вас – квитки на матч-відповідь Кубку України з футзалу сезону 2020/2021 «ХІТ» – «INTER» можна замовити (безкоштовно) за попереднім записом у адміністратора ФК «ХІТ» Олександра Магди (телефон – 093 086 59 95).

Звертаємо вашу увагу на обмежену кількість запрошень на цей поєдинок! У зв’язку з тим, що у спорткомплексі ЦСК ЗСУ триває заміна місць для глядачів, дозволено перебування на грі 50% вболівальників на трибуні, яка знаходиться за воротами, перед входом у залу (жовті та червоні місця).

Попередній запис у Олександра Магди буде відбуватися до п’ятниці 26 лютого (включно) до 14:00. Залишайте свої прізвища та контактні дані у нашого менеджера, тому що вхід у залу під час поєдинку «ХІТ» – «INTER» буде здійснюватися виключно за списком.

Поспішайте! Адже трибуна за воротами вміщує 130 глядачів, тож на грі буде дозволено перебування не більше 65-ти вболівальників!

Нагадаємо, матч-відповідь Кубку України з футзалу сезону 2020/2021 «ХІТ» – «INTER» пройде у суботу 27 лютого (стартовий свисток – о 12:00).

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика