Новини

«ХІТ» ГОТУЄТЬСЯ ДО ЧВЕРТЬФІНАЛУ КУБКУ УКРАЇНИ

Цього тижня «ХІТ» планомірно готується до чвертьфінальної стадії Кубку України сезону 2020/2021, в якій наша команда двічі зіграє проти клубу «INTER» Донецьк (виступає у Вищій лізі Чемпіонату Києва). У суботу 20 лютого відбудеться перша зустріч на майданчику наших суперників, а за тиждень пройде матч-відповідь у спорткомплексі «ЦСК ЗСУ».

У середу хлопці Олега Лук’яненка провели тренування на майданчику арени «Gymmaxx», щоб відчути покриття, на якому буде проведена перша чвертьфінальна гра Кубку України. Сам паркет дуже високої якості, але до нього ще потрібно пристосуватися.

Що до команди «INTER» Донецьк, то наразі вона посідає третю сходинку в турнірній таблиці Вищої ліги Чемпіонату Києва з футзалу. В активі хлопців граючого тренера Віталія Нестерука 25 набраних очок після 12 матчів. Взагалі, у верхній частині турнірці дуже велика щільність – у лідера «Сервіта» 26 балів, а у команд «SKIDKA», «INTER» та «GRIFFIN» по 25 очок.

Відзначимо, що за «INTER» виступає екс-гравець «ХІТа» Максим Литвинов, який вигравав Кубок України у складі харківського «Локомотива», і навіть забивав «ХІТу» у фіналі. Беззаперечно, для нього зустрічі зі своєю колишньою командою будуть дуже принциповими. Також у складі киян/донеччан багато відомих прізвищ столичного футзалу: Денис Крошан та Ярослав Аксьонов – володарі Кубку України у складі «Манзани» (до речі, Аксьонов також пограв за «ХІТ»); а ще з досвідчених – той же Віталій Нестерук (володар Кубку України-2007 у складі «Єнакієвця», Сергій Степаненко, Іван Веремійчук, Денис Сандецький та Євген Яблонько (екс-гравець «ІнБев-НПУ»). Окрім цього голкіпер Володимир Удовиченко виступав за «АРПІ Запоріжжя» та «ДЕ Трейдинг», і теж має досвід виступів на найвищому рівні.

Ми бачимо, що не зважаючи на аматорський статус, «INTER» має у своєму складі багато досвідчених та майстровитих гравців. Тож, чвертьфінальні поєдинки Кубку України «INTER» – «ХІТ» обіцяють бути принциповими та безкомпромісними. Перша гра – вже найближчої суботи 20 лютого. Стартовий свисток – о 14:15. Дивіться пряму трансляцію гри на нашому сайті!

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика