Новини

17 ТУР: «ХІТ» ПЕРЕМІГ «ДЕ ТРЕЙДИНГ» 5-1 ПЕРЕД НОВОРІЧНОЮ ПАУЗОЮ

В матчі 17 туру Parimatch Екстра-ліги 2021/2022 «ХІТ» впевнено здолав «ДЕ Трейдинг» 5:1 і з позитивним настроєм пішов на новорічні свята.

Вже на третій хвилині наша команда зробила гандикап «+2» – спочатку Орест Боргун після пасу Сергія Журби з ауту класним ударом відкрив рахунок, а за тридцять секунд Євген Жук скористався прострілом Ярослава Лебідя і переправив м’яч у ворота.

Після цього була гольова тиша, а потім команди активізувалися. На 16-ій хвилині Журба після прострілу Ігоря Чернявського красиво пробив з гострого кута під поперечину, а за пару хвилин Олександр Педяш провів четвертий гол столичних. Щоправда, гості зуміли розпечатати ворота Олександр Сухова перед самою перервою – Юрій Сагайдачний здорово вистрілив впритул зі стійкою воріт – 4:1.

По перерві Максим Літвінов скористався прострілом Євгена Жука з лівого флангу і пробив голкіпера «ДЕ Трейдинга», а надалі наша команда спокійно контролювала хід гри і здобула свою одинадцяту перемогу в чемпіонаті.

Після 17-го туру «ХІТ» набрав 35 очок і продовжує переслідувати «Продексім», який поступився в Івано-Франківську «Урагану» 1:4. У херсонської команди залишилося 37 балів, а у франківців тепер 33 очки.

Новорічна пауза в Екстра-лізі триватиме до 9 січня – в цей день «ХІТ» в рамках 18-го туру прийме в Києві АФФК «Суми». Відео-звіт матчу «ХІТ» 5-1 «ДЕ Трейдинг»:

Лев ГАЛУШКО, прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика