Новини

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» 1-7 «ХІТ»: РОЗГРОМ НА ВИЇЗДІ

У матчі 8-го туру Parimatch Екстра-ліги 21/22 «ХІТ» розгромив на виїзді «ДЕ Трейдинг» 7:1 і очолив турнірну таблицю чемпіонату.

Все розпочалося вже на третій хвилині, коли після прострілу Ігоря Чернявського ворота господарів в один дотик вразив Олександр Ліфер – 1:0. У середині першої половини Євген Сірий подвоїв перевагу після виходу «два в одного» і пасу від Ярослава Лебідя. Після зміни четвірок вперше у цьому сезоні забив Ігор Чернявський, який на радощах виконав сальто. Сподіваємося, тепер Ігоря прорве, адже до цього поєдинку йому ніяк не вдавалося відзначитися результативними діями у матчах.
А за три хвилини наші розіграли кутовий – Володимир Поночовний покотив м’яч на Максима Літвінова, далі була діагональ на Олександра Школьного, і наш форвард встановив рахунок 4:0!

По перерві у гольовій атаці взяв участь навіть наш голкіпер Олександр Сухов, який нарешті повністю відновився після операції і вперше у сезоні вийшов у старті. Саша протягнув м’яч за центральну лінію – далі Лебідь прострілив, а Євген Жук завершив – 5:0.

У середині другого тайму Ліфер після геніального дальнього закидання від Сергія Журби оформив дубль; а за чотири хвилини свій дубль записав в актив і Школьний, а все для голу зробив Микола Кібиш.

Наприкінці гри господарі повели гол престижу – Павло Скубченко розібрався із Сірим та Суховим, та «розмочив» рахунок.

7:1 – «ХІТ» набирає сімнадцять очок в турнірній таблиці і виходить на перше місце регулярного чемпіонату. Стільки ж очок у івано-франківського «Урагана», але «ХІТ» вищий через кращу різницю м’ячів (до того ж у столичних ще матч в запасі). Шістнадцять очок у «Продексіма», який наразі третій. Наступна гра у наших – за тиждень в Києві проти АФФК «Суми».

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика