Новини

ДЕНЬ СЕНСАЦІЙ: «ЛЕВАНТЕ» ПЕРЕМАГАЄ «БАРСУ», МИКИТЮК ПЕРЕЙШОВ У «ПРОДЕКСІМ»

Тишу українського футзального міжсезоння напередодні порушили кілька сенсаційних новин.

По-перше, дуже несподівано розпочалася фінальна серія у чемпіонаті Іспанії – п’ята команда регулярного чемпіонату «Леванте» у гостях здобула перемогу над «Барселоною» і повела у серії 1:0. Основний час поєдинку завершився внічию 2:2 – у «Барси» дублем відзначився Феррао, а у гостей забивали Рохер та Гуісадо. А ось у серії пенальті каталонці поступилися 4-5. Другий матч серії пройде у Леванте 27 червня. Серія триває до двох перемог.

Також гостьова перемога була зафіксована і у Білорусі. У третьому матчі чемпіонської серії плей-офф гомельський «ВРЗ» переміг у гостях «Вітен» (Орша) 5:2 і повів у серії 2-1. Перший гол у переможців провів український легіонер Євген Клочко. Відзначимо, що за «Вітен» також грають українці – Олег Єрьомін та Артем Рось. Четвертий матч серії пройде у неділю 27 червня. Серія триває до трьох перемог.

І також відзначимо сенсаційну новину українського футзалу. Капітан івано-франківського «Урагана» Микола Микитюк несподівано перейшов до херсонського «Продексіма». Раніше повідомлялося, що Микола має пропозиції від іспанських клубів і влітку переїде на Піренеї. 

Лев Галушко, прес-служба ФК «ХІТ»

https://www.fcbarcelona.es
Яндекс.Метрика