Новини

«ХІТ» ПЕРЕМІГ «ІНБЕВ» 5-1 І ЗРОБИВ ПОДАРУНОК ПРЕЗИДЕНТУ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

«ХІТ» вдало розпочав чвертьфінальну серію плей-офф Екстра-ліги – столичні у першому матчі переграли житомирський «ІнБев» 5:1, привітавши таким чином президента клубу Володимира Котляра із Днем народження.

Відкрив гру швидкий гол у виконанні Олександра Школьного, який на 3-ій хвилині прорвався по центру та пробив повз Андрія Мельника.

За десять хвилин Школьний вдало зіграв на перехопленні, і подвоїв перевагу нашої команди.

Пізніше міг забивати Журба, проте Сергій не влучив у площину воріт після прориву лівим флангом.

А наприкінці першої половини у «ХІТа» пройшла хороша позиційна атака – Ігор Борсук прикрив м’яч корпусом, знайшов пасом Колесникова, який прострілив на Боргуна. Оресту залишалося вразити ворота гостей – 3:0.

У другому таймі житомирська команда активізувалася і одразу по перерві Семенченко скоротив відстань. «ІнБев» пішов вперед, а хлопці Олега Лук’яненка кілька разі втікали у контратаки (одного разу навіть три в нуль), проте забити у швидких проривах так і не вдалося.

А ось на 30-ій хвилині Ігорь Чернявський взяв ініціативу на себе, увірвався у воротарський майданчик, де був збитий Семенченком – пенальті! Сергій Журба чітко виконав «точку», зробивши рахунок 4:1.

Пізніше Михайло Соколовський перейшов на гру з п’ятим польовим, але кияни закрили гру за кілька секунд до фінального свистка, коли Мельник був у рамі. Причому гольовий пас на Педяша зробив Олександр Сухов, який підключився до атаки. Найкращий бомбардир столичних провів свій 16-ий гол в чемпіонаті і встановив остаточний рахунок першого чвертьфінального матчу – 5:1.

Матч №2 відбудеться у спорткомплексі «ЦСК ЗСУ» у неділю 14 березня.

Відео-огляд матчу «ХІТ» 5-1 «ІнБев»: 

ПРОТОКОЛ

Чемпіонат України з футзалу. Favbet Екстра-ліга. Сезон 2020/2021

Плей-офф, ¼ фіналу; матч №1 (без вболівальників)

Київ, СК «ЦСК ЗСУ», 13.03.2021, 12:00

«ХІТ» (Київ) – «ІнБев» (Житомир) – 5:1 (3:0)

Голи: Школьний (3,13), Боргун (18), Журба (30-пен.), Педяш (40) – Семенченко (22)

ХІТ: Сухов -І.Борсук (К), Журба, Сірий, Боргун, Колесников, Школьний, Жук, А.Борсук, Поночовний, Чернявський, Педяш, Ліфер; Сіріцький

ІнБев: Мельник (К), Сорокін – Бондарчук, Бланк, Дзюба, Іванов, Чеберяк, Мосійчук, Івановський, Литвиновський, Карбула, Семенченко

Арбітри: Євген Гордієнко (Одеса), Євген Диннік (Харків), Денис Божко (Хмельницький)

Спостерігач арбітражу: Юрій Веремчук (Рівне)

Делегат АФУ: Валентин Вакула (Бровари)

***

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика