Новини

ОЛЕКСАНДР ПЕДЯШ НОМІНОВАНИЙ НА ЗВАННЯ «НАЙКРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ 2020 РОКУ»!

Прес-служба УАФ оголосила трьох кандидатів на звання найкращого футзаліста 2020 року. Ними стали наш універсал Олександр Педяш, а також два представника херсонського «Продексіма» – Михайло Зварич та Петро Шотурма.

 

Олександр Педяш («ХІТ»)

Минулоріч «ХІТ» завоював свій найбільший здобуток в історії. Команда Олега Лук’яненка посіла друге місце у Favbet Екстра-лізі, а Педяш з 14-ма голами став її найкращим бомбардиром та посів другу сходинку у загальній таблиці голеадорів.

Зараз кияни напередодні останнього туру чемпіонату та старту плей-офф продовжують перебувати у групі лідерів, а Олександр знаходиться на чільних бомбардирських позиціях як у команді, так і у чемпіонаті та стабільно отримує виклики до національної збірної.

 

Петро Шотурма («Продексім»)

2020 рік став надзвичайно насиченим для Петра Шотурми. За підсумками минулого сезону його визнали найкращим гравцем у Favbet Екстра-лізі. Окрім того, Шотурму було призначено капітаном національної збірної. Звичайно, до цього додамо і чемпіонство у складі херсонського «Продексіма».

Вже з капітанською пов’язкою на плечі Петро відзначився двома голами у поєдинках національної збірної проти Молдови, а також продовжує демонструвати яскраву та результативну гру у Favbet Екстра-лізі та Лізі чемпіонів.

 

Михайло Зварич («Продексім»)

Минулий сезон став для Михайла одним з найкращих за останні роки. Універсал «мельників» здобув чемпіонство у складі своєї команди та з 13-ма голами потрапив до трійки найкращих бомбардирів Favbet Екстра-ліги.

Вдало попрацював Зварич і на міжнародному рівні. У двох матчах проти збірної Угорщини Михайло відзначився трьома голами, а останній з них було визнано найкращим за підсумками року. Ще два взяття воріт він записав на свій рахунок і у матчах збірної України з Молдовою.

 

До слова, підтримати свого улюбленця ви можете на офіційний сторінці УАФ у мережі Telegram.

 

 

Джерело та фото: АФУ

Яндекс.Метрика