Новини

4 ТУР VBET ЕКСТРА-ЛІГИ: «ХІТ» ПРИЙМАЄ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»

Найближчими днями, а саме 30 вересня та 1 жовтня відбудуться матчі 4-го туру VBET Екстра-ліги 2022/2023 у зонах «Центр» та «Захід». Наш «ХІТ» у суботу, в перший день жовтня прийме в Києві новачків вищого дивізіону з команди «Черкасиобленерго». Нагадаємо вболівальникам, що зустрічі під час воєнного стану проходять без присутності вболівальників. Тож, дякуємо нашим Збройним силам за можливість проводити чемпіонат і за героїзм у боротьбі проти рашистів.

Щодо матчу в столиці, відзначимо, що для «ХІТа» це буде тільки другий поєдинок в поточній Екстра-лізі – в стартовому турі наша команда зіграла внічию 1-1 з МСК «Харків», матч 2-го туру «Clust» – «ХІТ» було перенесено, а 3-ій тур ми пропускали за розкладом календаря. А ось черкаська команда провела три поєдинки, і у всіх трьох зазнала поразки – від «Рятувальника» 2-4, МСК «Харків» 2-4 та від «Clust» 1-4. Звісно, робимо скидку на те, що «Черкасиобленерго» – абсолютний новачок футзальної Екстра-ліги, проте відзначаємо, що хлопці Сергія Гупаленка у кожній грі давали бій.

Окреслимо всі матчі 4-го туру Екстра-ліги. У п’ятницю в нашій зоні «Центр» київський «Clust» прийме «Рятувальник», а у суботу «ХІТ» зіграє проти «Черкасиобленерго». Пропускає цей тур – лідер турнірної таблиці МСК «Харків».  У зоні «Захід» в п’ятницю відбудеться львівське дербі «Енергія» – «in.IT», а у суботу «Кардинал Рівне» зійдеться з «Ураганом». Пропускає тур – «Сокіл».

Пряму трансляцію матчу 4-го туру VBET Екстра-ліги «ХІТ» – «Черкасиобленерго» дивіться на нашому офіційному сайті або на Ютуб-каналі АФУ у суботу, 1 жовтня. Стартовий свисток – о 14:00. Вболіваємо разом за столичний «ХІТ»! Слава Україні!

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика