Новини

ВІТАЄМО ВДОМА УКРАЇНСЬКИХ ВОЇНІВ! ТАКОЖ ІЗ ПОВЕРНЕННЯМ – ЗБІРНИКИ УКРАЇНИ!

Разом із прекрасними ранковими новинами про визволення з полону 215-ти українських воїнів (у тому числі командирів та захисників Маріуполя та «Азовсталі») в обмін на зрадника медведчука, вітаємо на Батьківщині і хлопців збірної України з футзалу, які повернулися з Молдови, де вибороли Кубок трьох Націй.

Представники «ХІТа» можуть занести цей виступ собі в актив – голкіпер Олександр Сухов відстояв надійно у першій контрольній грі проти Молдови (1-6) і пропустив лише наприкінці гри з третього(!) дабл-пенальті через неакуратність наших польових гравців, які «привезли» аж вісім фолів у другому таймі. Захисник «ХІТа» Євген Сірий записав у свій та командний доробок гол у ворота Молдови та дві результативні передачі – на Ярослава Лебідя (у другій грі з Молдовою) та на Даніїла Абакшина (у грі проти Румунії). А наш форвард Ігор Чернявський відзначився двома голами (у ворота Молдови та Румунії), а також двома гольовими пасами (обидва рази  на Ігоря Корсуна).

Наступного разу збірна України з футзалу збереться на початку наступного місяця перед стартом в Основному раунді європейської кваліфікації до Чемпіонату світу-2024, який наші зіграють у Латвії.  

7 жовтня на українців чекає поєдинок проти збірної Косово – зустріч відбудеться у місті Саласпілс; а 11 жовтня Україна зіграє з командою Нідерландів у Єлгаві.

Прес-служба ФК “ХІТ”

Яндекс.Метрика