Новини

ОЛЕКСАНДР СУХОВ – ДВОРАЗОВИЙ ПРИЗЕР ЧС СЕРЕД СТУДЕНТІВ – ТЕПЕР СРІБЛО!

Напередодні в Португалії завершився Чемпіонат Світу серед студентів 2022, в якому збірна України посіла другу сходинку! У фіналі наші хлопці поступилися в додатковий час Бразилії 4-6 (основний час – 4:4). Ще у півфіналі голкіпер ФК «ХІТ» Олександр Сухов став героєм, відбивши пенальті у грі (основний час – 2:2), а також двічі тягнув удари у післяматчевій серії пенальті.

Протягом турніру Сухов діяв дуже надійно та натхненно, за що і отримав від організаторів приз «Найкращий голкіпер турніру». Нагадаю, що у 2018-му році Олександр разом з студентською збірною України виборов бронзу ЧС, який проходив у Казахстані. А в тій команді разом із Суховим виступали гравці, які пов’язані з «ХІТом» – Олександр Педяш, Віталій Дзюба, Андрій Цілик. А в 2012-му Україна навіть ставала Чемпіоном Світу серед студентів, і в тій команді також були знайомі нам імена – Сергій Журба, Максим Літвінов, Дмитро Литвиненко, Максим Лисенко, Євген Сірий, а тренував ту команду – Євген Семенович Ривкін.

Привітаємо і нашу жіночу студентську збірну, яка дісталася ТОП-5 на Чемпіонату світу 2022.

Ще один представник «ХІТа» Ярослав Лебідь разом із командою ХНУ ім.Каразіна посів п’яте місце на Чемпіонаті Європи серед ВНЗ (Вищих навчальних закладів). Протягом турніру Ярослав відзначився сімома забитими м’ячами. Цього тижня наші хлопці повертаються у розташування команди.

Яндекс.Метрика