Новини

СУХОВ ТА ЛЕБІДЬ ПРЕДСТАВЛЯТИМУТЬ «ХІТ» У СВОЇХ ЗБІРНИХ

Цього тижня на тренуваннях нашої команди були відсутні Олександр Сухов та Ярослав Лебідь, які представлятимуть ФК «ХІТ» у свої збірних.

Олександр Сухов був викликаний до студентської збірної України, яка після навчально-тренувального збору вирушила у Португалію на Чемпіонат Світу серед студентів. Футзальна Універсіада – 2022 стартує у понеділок, 18 липня – у цей день Україна зіграє проти студентів Словаччини (початок – 16:00 за київським часом). Наступного дня українці зустрінуться з фаворитами турніру – бразильцями, а у середу, 20 липня, наші завершать груповий етап проти команди Оману. До чвертьфіналів вийдуть по дві найкращі команди з кожної групи та дві найкращі треті.

А ось Ярослав Лебідь разом із збірною Харківського Національного Університету імені В.Н.Каразіна вже у польському місті Лодзь, де у суботу, 16 липня, стартує Чемпіонат Європи серед ЗВО (закладів Вищої освіти). Склад харківських студентів доволі потужний: за збірну ХНУ зіграють гравці з досвідом у Екстра-лізі – футзалісти команди «Viva Cup» плюс наш Ярослав Лебідь, а також Сергій Малишко, Станіслав Моспан, Ілля Терентьєв. Українці стартують у суботу матчем проти збірної Литовського спортивного університету (20:00 за київським часом).

Бажаємо нашим командам удачі та наснаги!

Прес-служба ФК «ХІТ»

Яндекс.Метрика