Новини

«ХІТ» 1-3 «CLUST»: РОЗВ’ЯЗКА НА ОСТАННІЙ ХВИЛИНІ

«ХІТ» поступився у 5-му турі Літнього чемпіонату Нескореної столиці команді «Clust» 1:3, а все вирішилося на останній хвилині поєдинку.У першій половині була рівна та цікава гра, а пропустили наші перед самою перервою після контратаки та влучного удару Максима Чеберяка – 0:1.

По перерві хлопці Олега Лук’яненка значно додали і на 22-ій хвилині після масованих атак та розіграшу кутового Ярослав Лебідь рахунок зрівняв. Після цього у “ХІТа” була купа моментів, а одного разу після удару Максима Літвінова м’яч влучив у каркас воріт, але не залетів у сітку.

На останніх хвилинах наша команда перейшла на гру в п’ять польових, щоб вирвати перемогу, адже нічия в турнірному плані нічого не давала. Але суперники двічі вдало перехоплювали м’яч, а Андрій Мельник двічі вражав наші порожні ворота – 1:3.

Після п’яти проведених матчів у «ХІТа» залишилося 7 очок і четверта сходинка в турнірній таблиці. Попереду – «Clust», «Skidka» та «Інтер» (12, 10 та 9 очок відповідно). В чемпіонаті «ХІТу» залишилося провести ще одну гру – проти команди «Інтер».

Яндекс.Метрика