Новини

«ХІТ» 5-2 «SKYUP»: ПЕРШИЙ КРОК ДО ФІНАЛУ ВОСЬМИ

У першій грі 1/8 фіналу Кубку України наш «ХІТ» переграв SkyUp з рахунком 5:2, ідеально провівши стартову половину поэдинку. 

Зі старту наші хлопці ввімкнули неймовірні швидкість та пресинг, завдяки чому створювалися багато моментів. Вже на четвертій хвилині Олександр Педяш відкрив рахунок, після того як голкіпер гостей Володимир Негель відбив удар від Олександра Школьного.

За шість хвилин Сергій Журба здорово зіграв на перехопленні, вийшов сам на сам із Негелем і подвоїв перевагу «ХІТа».

Згодом відзначився Євген Жук, який майстерно поборовся на п’ятаку авіаторів, а за дві з половиною хвилини до перерви шедевр виконав Педяш. Після передачі Журби наш сімнадцятий номер красиво перекинув м’яч через воротаря та захисників.

Рахунок першого тайму 4:0 давав комфортну перевагу нашим гравцям, а підопічним Тараса Шпички потрібно було додавати. І до честі представників Першої ліги вони зуміли нав’язати боротьбу «ХІТу» по перерві. У другій половині певний час рахунок не змінювався, а на 34-ій хвилині бразилець Морено виконав соло, перегравши Ярослава Лебідя та Дмитра Литвиненка, і скоротив відстань. Наші відповіли за хвилину – Педяш після пасу Журби з кутового оформив хет-трик та зробив рахунок 5:1. Наприкінці гри Жук міг забивати і шостий м’яч, проте його удар на лінії воріт заблокував Завертаний, а останнє слово було за «SkyUp». За десять секунд до фінального свистка наші хлопці «забули» Морено на своїй половині, і бразилець переграв Литвиненка вдруге.

5:2 – «ХІТ» зробив гандикап у три голи, а матч-відповідь відбудеться у середу 23 лютого в спорткомплексі НУХТ. На кону – перепустка у «Фінал Восьми».

Яндекс.Метрика