Новини

ЯРОСЛАВ ЛЕБІДЬ: «ВИХОДИМО НА ПАРКЕТ ІЗ МАКСИМАЛЬНИМ ЗАВДАННЯМ»

Гравець ФК «ХІТ» та збірної України з футзалу Ярослав Лебідь підбив підсумки переможного матчу українців над Сербією (6:1), в якому він відзначився двома гольовими передачами:

– Ярославе, поділися своїми враженнями від поєдинку проти сербів…

– Дуже щасливий після цієї перемоги. Емоції просто переповнюють. Налаштовувалися на останній бій. Відступати було нікуди. Нам вдалося виправити помилки після поразки від нідерландців. Потрібно було перемагати. Команда виходила на паркет лише з цією метою.

– Такий розгромний рахунок – це сила збірної України чи слабкість суперника?

– Збірна Сербії є сильним суперником. Налаштування було максимальним, адже права на помилку у нас не було. Сьогодні мали віддати все на паркеті. Ми впоралися з цим завданням. Наступний суперник – збірна Португалії. На матч з ним також будемо налаштовуватися максимально.

– Сьогодні розчарувала Сербія чи збірна України продемонструвала неймовірну гру?

– Сербія – це серйозний суперник. Налаштовувалися на важкий поєдинок. Саме вони сьогодні вважалися фаворитами. Однак, ми ведемо боротьбу до кінця. На щастя, нам вдалося перемогти. Тішимося цьому. З усіма можна грати. Будемо детально розбирати майбутнього суперника.

– Заряд команди сьогодні був неймовірним. Які слова казав Олександр Косенко перед початком матчу?

– Зайвий раз нас налаштовувати було не варто. Всі розуміли нинішнє становище. Виходили на паркет з максимальним завданням.

– Перед цим поєдинком над командою висів тягар відповідальності. Наступний суперник – збірна Португалії. До матчу з ним команда підходить у гарному настрої. Наскільки важче буде протистояти цій команді?

– Всі розуміють, що збірна Португалії є чинним чемпіоном Європи. Це ТОП-команда. Розберемо суперника, а далі – вийдемо на паркет і будемо грати.

Фото УЄФА/Photo by UEFA

Яндекс.Метрика